Πανηγυρική εκλογή με πρωτιά σε ψήφους της Βίκυς Κοϊνάκη του Εθνικού στην Ομοσπονδία Μπάντμιντον

Εκπροσώπηση θα έχει η Θράκη στο νέο ΔΣ της Ομοσπονδίας Αντιπτέρισης αφού η έφορος του τμήματος μπάντμιντον του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και αντιπρόεδρος του συλλόγου Βίκυ Κοϊνάκη εξελέγη και μάλιστα πανηγυρικά αφού πρώτευσε σε σταυρούς.

Ο Γιάννης Κάπος είναι ο νέος πρόεδρος στην Ελληνική Ομοσπονδία Φιλάθλων Σωματείων Αντιπτέρισης αφού στις αρχαιρεσίες που έγιναν το απόγευμα της Κυριακής, από τα 21 σωματεία που είχαν δικαίωμα ψήφου,  τελικά ψήφισαν τα 11 και από αυτά ο Κάπος, δικηγόρος στο επάγγελμα, έλαβε 8 ψήφους παίρνοντας τη σκυτάλη στην προεδρεία της Ομοσπονδίας από τη Βικτώρια Χατζήνα. Αντίθετα η υποψηφιότητα του Θεολόγου Μαυρίδη περιορίστηκε στις  3 μόλις ψήφους.

Το ενδιαφέρον όμως είναι ότι για το 11μελές Δ.Σ. της Ομοσπονδίας περισσότερες ψήφους και από τον πρόεδρο έλαβε η Βίκυ Κοϊνάκη που μαζί με τον Ανδρέα Τέντα και την απερχόμενη πρόεδρο Βικτώρια Χατζήνα έλαβαν από 9 σταυρούς. Στο νέο ΔΣ μετέχουν ακόμα οι Γιώργος Δρούγκας (8), Οδυσσέας Μπακούρας (8), Νίκος Μαγγίτσης (8), Μαρία Αβραμίδου (8), Κορνήλιος Συντρίδης (7) και Αθηνά Τριγκώνη (7). Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι ο Κάπος θα είναι το τακτικό μέλος της Ομοσπονδίας στην ΕΟΕ και η Βικτώρια Χατζήνα το αναπληρωματικό.