Έμεινε εκτός Arena ο Χριστόφορος Διαμαντής αλλά έσπευσε μετά το ματς να συναντήσει τον εγγονό του Γιώργου Καρπούζα

O παλαίμαχος άσσος και πρώην πρόεδρος των παλαιμάχων του ΑΟΞ Χριστόφορος Διαμαντής παρακολούθησε από το σπίτι του την αναμέτρηση της Ξάνθης με τον Εργοτέλη, αφού λόγω των μέτρω για τον κορονοϊό δεν συμπεριελήφθη στην λίστα όσων επιτρέπονταν να βρίσκονται στο Arena.

Αυτό ωστόσο δεν τον εμπόδισε μετά τη λήξη της αναμέτρησης που βρήκε νικήτρια την Ξάνθη επί του Εργοτέλη, να σπεύσει στα Πηγάδια για να δει από κοντά και να συγχαρεί τον σπουδαίο νεαρό τερματοφύλακα της κρητικής ομάδας Δημήτρη Κατσιμήτρο, ο οποίος όπως έγραψε το ThrakiSportS μετά τον αγώνα του πρώτου γύρου, τυχαίνει να είναι εγγονός του πρώην προπονητή του ΑΟΞ Γιώργου Καρπουζα.

Ο νεαρός τερματοφύλακας του Εργοτέλη, που διακρίνεται όχι μόνο για την ποιότητά του αλλά και για το ήθος του, είναι πολύ αγαπητός στους Ξανθιώτες παλαίμαχους, ειδικά από την στιγμή που τυγχάνει εγγονός του παλιού προπονητή τους. Ο Διαμαντής λοιπόν, όπω απαθανάτισε με τον φακό του ο Γιάννης Τσιλιγγιρίδης, έσπευσε να τον συναντήσει μετά το ματς και να τον συγχαρεί για την μέχρι τώρα πορεία του, εκφράζοντας τον θαυμασμό αλλά και τον σεβασμό των παλιών «παιδιών» του παππού του.