«Δεν αξίζαμε αυτό το αποτέλεσμα με την Ξάνθη» επεσήμανε ο τεχνικός του Εργοτέλης Γιάννης Ταουσιάνης

Μετά το τέλος του ντέρμπι στα Πηγάδια και την ήττα από τον ΑΟΞ, ο προπονητής του Εργοτέλη Γιάννης Ταουσιάνης παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της ΕΡΤ και τον Γιώργο Μίνο.

Στα όσα είπε, εξέφρασε την ικανοποίηση του για αυτά που έδειξε η ομάδα του στο γήπεδο τονίζοντας πως δεν άξιζε την ήττα· αλλα ανέφερε πως δικαιοσύνη στο ποδόσφαιρο είναι ποιος θα σκοράρει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

«Αυτό που αισθάνομαι μετά την λήξη του παιχνιδιού και με αυτό που έζησα κατά τη διάρκεια του είναι σίγουρα ότι δεν μας αξίζει αυτό το αποτέλεσμα. Είχαμε μεγαλύτερα διαστήματα δημιουργίας και περισσότερες στιγμές στα αντίπαλα καρέ αλλά δυστυχώς δεν μπορέσαμε να πετύχουμε κάποιο γκολ κάτι που έκανε η Ξάνθη και έτσι χάσαμε το ματς. Ως γνωστόν στο ποδόσφαιρο η δικαιοσύνη είναι ποιος θα βάλει το γκολ. Από την ομάδα μου είμαι ευχαριστημένος τόσο απ’ αυτό που είδα, όσο και απ’ τον τρόπο προσέγγισης του παιχνιδιού αλλά γενικότερα και απ’ ότι δείξαμε μέσα στο γήπεδο. Δυστυχώς δεν πήραμε κάτι απ’ αυτό το παιχνίδι.»

Μετά από σχετική ερώτηση, για το που μπορεί να φτάσει ο Εργοτέλης ανέφερε: «Όλες οι ομάδες έχουν μοιρασμένες πιθανότητες, γιατί αγωνιστικά είναι κοντά. Συνεχίζουμε. Το πρωτάθλημα ακόμη έχει μεγάλη πορεία, πιστεύουμε πολύ στην ομάδα μας έστω και αν έχουμε συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα.»