Α2 Ανδρών: Καβάλα και Κόροιβος ανάμεσα στους τρεις που δεν έχουν ακόμα ξεκινήσει προπονήσεις

Από τη στιγμή που χθες (27/3) δημοσιεύτηκε από την πολιτεία η ΚΥΑ με την οποία επισημοποιείται η έναρξη της Α2 Ανδρών Μπάσκετ, οι ομάδες γνωρίζουν πως δεν έχουν περιθώρια και θα πρέπει να κάνουν τον προγραμματισμό τους, καθώς από τις 3 Απριλίου η ΕΟΚ έχει το δικαίωμα να δώσει εντολή για το τζάμπολ.

Μετά την επιστροφή του Οίακα Ναυπλίου στις προπονήσεις την προηγούμενη Δευτέρα (22/3), οι ομάδες που βρίσκονται σε αυτή τη διαδικασία έγιναν 13, και πλέον απομένει το τι μέλλει γενέσθαι με μόλις τρεις, ανάμεσα στις οποίες η Καβάλα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ, ο Κόροιβος Αμαλιάδας που ως γνωστόν αποτέλεσε την συνέχεια του ΑΣ Ξάνθη και το Αγρίνιο.

Οπως αναφέρει το basketa, στον Κόροιβο Αμαλιάδας ξεπεράστηκε το πρόβλημα που υπήρχε με το κέντρο νεότητας, και έτσι αύριο (29/3) έχει προγραμματιστεί η πρώτη συνάντηση, με τον Σάσα Κάππος να είναι ο μοναδικός που θα απουσιάζει, καθώς βρίσκεται στις ΗΠΑ.

Μετέωρη είναι η κατάσταση στο Αγρίνιο όπου υπάρχει θέληση η ομάδα να μαζευτεί και να προπονηθεί, αλλά η διοίκηση δεν έχει δώσει το «πράσινο» φως, και προς το παρών η κατάσταση παραμένει μετέωρη. «Το ίδιο ισχύει και στην Καβάλα όπου ως αυτή την ώρα που γράφεται το κείμενο ούτε φωνή ούτε ακρόαση», συμπληρώνει το basketa.

Φυσικά δεν αποκλείεται οι δυο ομάδες να κινούνται στην ίδια λογική, και περιμένοντας το επίσημο αγωνιστικό πρόγραμμα, να φωνάξουν προπονητές και παίκτες ώστε να αγωνιστούν για το τυπικό της υπόθεσης, και από τη στιγμή που δεν θα υποβιβαστεί καμία ομάδα.