Volley League: Με Κασαμπαλή και Κοντοστάθη «καθαρή» νίκη της Κηφισιάς επί του Φίλιππου Βέροιας

Με το σερβίς της Κηφισιάς να είναι σε τρομερή ημέρα, η Αθηναϊκή ομάδα δεν δυσκολεύτηκε να κάμψει την αντίσταση του Φίλιππου Βέροιας.

Οι δύο ομάδες είχαν συναντηθεί στα μέσα της εβδομάδας στην Βέροια για την κανονική διάρκεια με την Κηφισιά να κερδίζει με 2-3 αλλά με την σημερινή της εμφάνιση δεν άφησε λύσεις στον Μακεδονικό σύλλογο.

Με τα τρία σετ να έχουν πανομοιότυπη εικόνα, η Κηφισιά δεν άφησε πολλά περιθώρια, καθότι στο πρώτο σετ προηγήθηκε με 21-14, κλείνοντας το με 25-19. Το ίδιο και στο δεύτερο με την ομάδα των Δυτικών Προαστίων της Αθήνας να βρίσκεται με 21-15 μπροστά και να κάνει το 2-0 με 25-18. Τέλος, το τρίτο σετ ήταν και το πιο εύκολο για την τυπικά γηπεδούχο Κηφισιά καθώς προηγήθηκε με 21-14, κάνοντας έτσι το 3-0 με το 25-16.

Με την νίκη αυτή η Κηφισιά παρέμεινε στην πέμπτη θέση έχοντας εξασφαλίσει διαφορά πέντε πόντους από τον 6 Μίλωνα και εφτά πόντους από τον 7 Φίλιππο Βέροιας.

Για την Κηφισιά αγωνίστηκε ο Σταύρος Κασαμπαλής σημειώνοντας 6 πόντους (1/2 επ., 4 άσσοι, 1 μπλοκ) αλλά και ο Γρηγόρης Κοντοστάθης ο οποίος ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 64% υποδοχή και 18% άριστες.