Εκλογές ΕΟΠΕ: Όσα δήλωσαν οι υποψήφιοι των δύο παρατάξεων από την ΕΣΠΕΘΡ πριν την ψηφοφορία

Τα δύο πρόσωπα που εκπροσωπούν την Ένωση Πετοσφιαρικών Σωματείων Θράκης και Ανατολικής Μακεδονίας στις εκλογές της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης μίλησαν λίγες ώρες πριν το άνοιγμα της κάλπης.

Πιο συγκεκριμένα, για την παράταξη “Πρώτα το βόλεϊ” του Γεώργιου Καραμπέτσου μίλησε το μέλος του ΔΣ του Εθνικού Εθνικού Αλεξανδρούπολης και Προέδρος της ΕΣΠΕΘΡ, ο Ειρήναρχος Κεμανετζής.

Συγκεκριμένα ανέφερε όταν του δόθηκε ο λόγος: «Μετά από μία δεκαετία ενασχόλησης με το περιφερειακό βόλεϊ, μπορώ να συνεισφέρω στην Ομοσπονδία για την ανάπτυξη του βόλεϊ. Μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα όλοι μαζί».

Από την άλλη πλευρά, το μέλος του ΔΣ του Αμυγδαλεώνα και υποψήφιος με την παράταξη “Όλοι μαζί για το βόλεϊ”, του Μιχάλη Τριανταφυλλίδη, Ανδρέας Θεοδωρίδης, ανέφερε:

«Η εκλογή μου προέκυψε με την ανάγκη που ένιωσα πως κάτι πρέπει να γίνει με το βόλεϊ. Θα νόμιζε κανείς με τόσα εγώ που ακούμε ότι όλα είναι μία χαρά. Λες και ζούμε σε άλλο κράτος. Το βόλεϊ είναι στα χειρότερά του. Αυτό αντιλαμβάνομαι. Ταΐζει πολύ λιγότερο κόσμο απ’ ότι τάιζε. Έχουμε γίνει άσημοι και μικροί. Η ανάπτυξη πάει πολύ άσχημα. Ζούμε σε δύσκολες εποχές. Έρχεται μία επανεκκίνηση και δεν έχουμε συζητήσει καθόλου με αυτό. Είμαστε αρκετοί αθλητές. Δεν κρίνουμε κανέναν και έχουμε ένα όραμα που θέλουμε να μεταδώσουμε».