Εκλογές ΕΟΚ: Ειρωνική αναφορά Βασιλακόπουλου για τον… «άλλον απ’ την Κομοτηνή»

Με μάλλον ειρωνικό τρόπο αναφέρθηκε ο πρόεδρος της ΕΟΚ Γιώργος Βασιλακόπουλος στον πρόεδρο της ΕΚΑΣΑΜΑΘ Νίκο Νικολόπουλο, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη το πρωί του Σαββάτου στον Over FM.

Οταν ρωτήθηκε για την στάση των συνεργατών του – νυν μελών του ΔΣ με ονομαστική αναφορά και στον Νίκο Νικολόπουλο από τον δημοσιογράφο, ο Βασιλακόπουλος αμφισβήτησε ότι είναι στενός συνεργάτης και πολλά χρόνια.

Μάλιστα αναφέρθηκε στον… «άλλον από την Κομοτηνή επάνω», μη αναφέροντας το όνομά του, όπως έκανε με άλλα μέλη του απερχόμενου ΔΣ που διαχώρισαν την στάση τους από τον πρόεδρο Γιώργο Βασιλακόπουλο.

Το ενδιαφέρον είναι ότι ο Νικολόπουλος δεν είναι από την Κομοτηνή αλλά από την Ξάνθη. Στην Κομοτηνή, επίσης απέναντι στον Βασιλακόπουλο και εξ αρχής με τον Λιόλιο βρίσκεται ο πρόεδρος του ΓΑΣ Γιάννης Πεταλωτής.

Εκτός βέβαια και αν τον ανέφερε έτσι λόγω του γεγονότος ότι στην Κομοτηνή είναι η έδρα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ. Η σχετική στιχομυθία στην ημίωρη σχεδόν συνέντευξη Βασιλακόπουλου έχει ως εξής:

Το γεγονός ότι κάποια από τα μέλη του νυν ΔΣ, για χρόνια συνεργάτες σας, αποφάσισαν να πορευτούν με άλλους υποψηφίους, σημαίνει κάτι για εσάς;

Τι να σημαίνει δηλαδή; Καταρχάς, ποιος ήταν για πολλά χρόνια συνεργάτης μου, δεν κατάλαβα;

Τι θέλετε να τους κατονομάσω;

Ναι, πέστε μου…

Ο κ. Νικάκης, ο κ. Σαββίδης, ο κ. Νικολόπουλος, ο κ. Μαρκάκης…

Πότε; Αυτοί τελευταία εμφανιστήκαν; Ειδικά ο κ. Σαββίδης, ο κ. Μαρκάκης, ο… κύριος ο άλλος από την Κομοτηνή επάνω…

Ηταν βασικά στελέχη…

Βασικά; Ε όχι, αφήστε το. Δεν θέλω να δυσφημίσω ανθρώπους

Τι σημαίνει όμως...

Αφηστε το αυτό το πράγμα τώρα σας λέω. Ακούς εκεί, βασικά στελέχη…