Έφυγε από την ζωή μόλις στα 61 του χρόνια ο Πόλης Πολυτίδης – Θρήνος για την απώλειά του

Πένθος για την Καβάλα αλλά και για τους αρκετούς θρακιώτες φίλους του, από την απώλεια του Πόλη Πολυτίδη σε ηλικία μόλις 61 ετών.

Παλιός αθλητικογράφος της Καβάλας, καλός φίλος του ΑΟΚ, συνταξιούχος τραπεζικός υπάλληλος αλλά και ιθύνων νους της γυναικείας ομάδας Καβάλα ’86, δεν είναι πια ανάμεσα μας.

Για τον θάνατο του έγραψε ο γνωστός καβαλιώτης αθλητικογράφος Μπάμπης Παναγιωτίδης:

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 61 ετών ο φίλος και συνάδελφος Αθλητικογράφος Πόλης Πολυτίδης, ο οποίος το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας. Με τον Πόλη συνεργαστήκαμε την δεκαετία του ’80 τόσο στο Ράδιο Ε.Σ.Π. όσο και στο Ράδιο ΗΧΩ.

Παράλληλα συνεργαστήκαμε και στην αθλητική εφημερίδα του Πέτρου” ΤΑ ΣΠΟΡ ΤΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ” όπου ο Πόλης εκτός των άλλων κρατούσε τα στατιστικά – κυρίως τα σκορ των αγώνων όλων των κατηγοριών – και δεν του ξέφευγε το παραμικρό.

Από τους φανατικούς φίλους της Π.Α.Ε. Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965 όπου δεν έχανε παιχνίδια εντός έδρας, ενώ έκανε πολλά χιλιόμετρα και εκτός για να παρακολουθεί το αγαπημένο του καραβάκι. Η είδηση του θανάτου μας συγκλόνισε καθώς ο Πόλης ήταν αγαπητός τόσο από συναδέλφους του ως τραπεζικός υπάλληλος όσο και ως Αθλητικογράφος.

Αγαπούσε και ακολουθούσε ως παράγοντας τον Ηρακλή Καβάλας ενώ για πολλά χρόνια ήταν ο ακρογωνιαίος λίθος – μαζί με τον Σούλη Ρουμελιώτη – της γυναικείας ποδοσφαιρικής ομάδας Α.Ο. Καβάλα ’86. Στην οικογένειά του εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια, να είναι γεροί να τον μνημονεύουν.

Ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει φίλε Πόλη και καλό παράδεισο.