Σφοδρή επίθεση Λαμπάκη σε Βουρδόλη με αφορμή δημοσιεύματα του ThrakiSportS: «Ας κράταγαν στην Α1 τον Εθνικό»

Κόντρα φαίνεται πως άνοιξε στον Δήμο Αλεξανδρούπολης ανάμεσα στην δημοτική αρχή και την αντιπολίτευση, μετά από ανακοίνωση της δεύτερης.

Όλα ξεκίνησαν με την ανακοίνωση από πλευράς Δήμου Αλεξανδρούπολης της συνεργασίας με την ΕΟΠΕ για την διεξαγωγή σημαντικών διοργανώσεων πανελλαδικού και διεθνή χαρακτήρα αλλά και το δημοσίευμα του ThrakiSportS για «απώλειες 1,2 εκατ. ευρώ στον ΑΟ Ξάνθη και 150.000 στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης λόγω των περσινών υποβιβασμών τους».

Αναλυτικά η αντιπολιτευτική παράταξη του Βαγγέλη Λαμπάκη, Πόλη και Πολίτες ανέφερε με ανακοίνωση:

«Λέει ο κ. Βουρδόλης: «Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης θα υποδεχθεί αθλητικά δρώμενα άνευ προηγουμένου».

Αλήθεια, είδε η Αλεξανδρούπολη μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός στην ιστορία της, από το παγκόσμιο πρωτάθλημα συγχρονισμένης κολύμβησης που διεκδίκησε ανάμεσα σε παγκόσμιες πρωτεύουσες και πέτυχε η προηγούμενη δημοτική αρχή;

Αν φέρει ο κ. Βουρδόλης κάτι μεγαλύτερο, θα του δώσουμε συγχαρητήρια. Αλλιώς, το «άνευ προηγουμένου» θα το χρεωθεί ως μια μεγάλη αερολογία, γι’ αυτό του συνιστούμε να είναι πιο συγκρατημένος!

Συνεχίζει, για το μνημόνιο συνεργασίας με την ΕΟΠΕ: «Δουλέψαμε για να φέρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα και για τις δύο πλευρές».

Αλήθεια, χρειάζεται πολύ δουλειά και προσπάθεια για να υπογράψεις ένα μνημόνιο συνεργασίας;

Ενημερωτικά, το μνημόνιο συνεργασίας είναι απλά μια δήλωση προθέσεων. Δηλαδή, ένα κλικ περισσότερο από το τίποτα! Δηλαδή, «φύκια για μεταξωτές κορδέλες», έτσι, για να καταλαβαίνει κι ο κόσμος.

Και για να λέμε τα πράγματα με τ’ όνομά τους, συνήθως των μνημονίων ακολουθεί το «τίποτα»!

Και συνεχίζει ακάθεκτος: «Ανοίγει ένας δρόμος για να φέρουμε τα επόμενα χρόνια κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις». Αυτό το «τα επόμενα χρόνια», μάλλον σαν «ποτέ» μας ακούγεται!

Αν ήθελαν κορυφαίες διοργανώσεις, θα μπορούσαν να χρηματοδοτήσουν το βόλεϊ του Εθνικού και να πείσουν το προεδρείο του, να κρατήσει την ομάδα στη VolleyLeague.

Επειδή όμως δεν το έκαναν, τώρα ο Εθνικός θα χάσει την επιχορήγηση του Αυγενάκη (πάνω από 150.000 ευρώ) και μάλλον δεν θα ξαναδεί πότε τη μεγάλη κατηγορία.

Ενώ αν το είχαν κάνει, μάλλον θα βλέπαμε στην πόλη μας κορυφαίες διοργανώσεις, τουλάχιστον στο βόλεϊ, που είναι και το άθλημα του κ. Βουρδόλη.

Δεν το φανταζόταν όμως αυτό ο κ. Βουρδόλης! Όπως δεν φαντάστηκε και ότι δεν μπορείς να είσαι υποψήφιος στις εκλογές της Ομοσπονδίας, εφόσον είσαι εν ενεργεία προπονητής!

Άρα το μνημόνιο, πιο πολύ με δωράκι του Καραμπέτσου μοιάζει. Φθηνό δωράκι όμως… πολύ φθηνό!

Τελικά, πολλά κενά γνώσης και πληροφόρησης διαπιστώνουμε στον κ. Βουρδόλη, γι’ αυτό δικαιούμαστε να κρατάμε μικρό καλάθι για όλα τα παραπάνω.

Τι καλάθι… ένα τόσο δα μικροσκοπικό πανεράκι!!!».

Άμεση ήταν η απάντηση του Αντιδημάρχου Αθλητισμού του Δ. Αλεξανδρούπολης, οποίος αναφέρθηκε στις πράξεις που θα τον κρίνουν:

«Για δικούς μου λόγους δεν μπήκα ποτέ και δεν μπαίνω στην λογική να γράψω η να απαντήσω κάτι… Συνεχίζω να κάνω την δουλειά μου όσο καλύτερα μπορώ. Όπως έκανα πάντα. Και όταν έρθει η ώρα να φύγω (γιατί ουδείς αναντικαταστατος) όλοι αυτοί που μου έκαναν την τιμή να με στηρίξουν θα ξέρουν ότι πρόσφερα ότι είχα για το καλό του τόπου μου και εγώ θα μπορώ να τους κοιτάω στα μάτια».