Η σούπερ βουτιά και το… «μαμά είμαι καλά» του Γρηγόρη Κοντοστάθη

Μια αστεία στιγμή από την αναμέτρηση της Κηφισιάς και τον Φίλιππο Βέροιας, πόσταρε ο Γρηγόρης Κοντοστάθης με πρωταγωνιστή των ίδιο.

Αρκετή ώρα μετά το τέλος του αγώνα, ο Εβρίτης λίμπερο ανάρτησε μια σούπερ φωτογραφία με την σουπερ βουτιά του στον πάγκο της γραμματείας και τον ξεκαρδιστικό τίτλο “μαμά μην ανησυχείς είμαι καλα”, με τα σχόλια κάτω από την ανάρτηση να είναι επικά όπως το “αν φοράς ζακέτα όλα είναι καλά” (ξεκινά και σχετικό σίριαλ στην ΕΡΤ) ή το “η κυρία Δέσποινα έχει ανοσία από εσένα”.

Ο πρώην άσος του Εθνικού Αλεξανδρούπολης μετά την λήξη της αναμέτρησης στην Βέροια και την νίκη με 3-2 της ομάδας του μίλησε για τις δυσκολίες της χρονιάς, για τον χαρακτήρα συμπαικτών και προπονητών αλλά και το ευχαριστώ στον γυμναστή του.

“Eίχαμε πολύ δύσκολη εβδομάδα. Παίξαμε ένα περίεργο παιχνίδι στον ΠΑΟΚ και ήρθαμε στη Βέροια κουρασμένοι, είμαι πολύ περήφανος για τους συμπαίκτες μου γιατί στα δύσκολα ενώ βαθμολογικά είμαστε αδιάφοροι δείξαμε χαρακτήρα και σφυγμό και πήραμε το παιχνίδι. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε το γυμναστή μας τον Μάκη Δήμου ο οποίος δίνει την ψυχή του ώστε να παρουσιαζόμαστε στο γήπεδο με αξιοπρέπεια παρά τα προβλήματα μας”, είπε ο Κοντοστάθης.