ΕΠΣ Έβρου: Με συντριπτική πλειοψηφία «παύλα» στην φετινή σεζόν αποφάσισαν οι ομάδες

Με καθυστέρηση περίπου δύο ωρών σε σχέση με τον αρχικό προγραμματισμό ολοκληρώθηκαν το βράδυ της Παρασκευής οι τρεις τηλεδιασκέψεις που είχε η Επιτροπή Πρωταθλήματος της ΕΠΣ Έβρου με τις ομάδες.

Με συντριπτική πλειοψηφία οι παράγοντες τέθηκαν εναντίον των όποιων σκέψεων επανεκκίνησης, ερχόμενοι σε πλήρη αντίθεση με την εντελώς αντίθετη απόφαση που ελήφθη την Τετάρτη στην ΕΠΣ Θράκης.

Οι εκπρόσωποι άνω των 20 ομάδων εξέφρασαν έτσι κι αλλιώς την σχεδόν βεβαιότητα που έχουν ότι δεν θα ανάψει το πράσινο φως στα ερασιτεχνικά αλλά ακόμα και αν αυτό συμβεί, πρότειναν να μπει παύλα στην σεζόν και όλοι να αρχίσουν από τώρα τον σχεδιασμο της επόμενης.

Πάντως η διοίκηση της ΕΠΣ Έβρου δεν έχει λάβει ακόμα καμία απόφαση αναστολης. Ανέλαβε ωστόσο να ενημερώσει για την θέση των σωματείων τη νέα ΕΕ της ΕΠΟ που θα αναδειχθεί το Σαββατοκύριακο και από εκεί και πέρα θα περιμένει σε πρώτη φάση τις κεντρικές αποφάσεις.

Γεγονός είναι πάντως ότι ακόμα και αν ληφθεί κεντρική απόφαση από την ΕΠΟ για συνέχιση των πρωταθλημάτων, στον Εβρο αυτά δύσκολα θα διεξαχθούν μετά την γενική ομοθυμία που υπήρξε υπέρ του να σφυριχθεί λήξη στη σεζόν.