Volley League: Με Ανδρεάδη βασικό διπλό τίτλου του ΟΣΦΠ στην έδρα του Παναθηναϊκού

Τρομερή εμφάνιση τίτλου από τον Ολυμπιακό στην έδρα του Παναθηναϊκού, με τους ερυθρόλευκους να έχουν βασικό τον Εβρίτη κεντρικό Ανδρέα Ανδρεάδη που είχε καθοριστική συμβολή.

Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε μια πειστική εμφάνιση και πλέον μόνο με αυτοκτονία θα χάσει τον τίτλο του φετινού πρωταθλητή.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και προηγήθηκαν με 20-21 παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 16-13, καταφέρνοντας στο τέλος να κάνουν το 0-1 με 21-25.

Ίδια εικόνα και στο δεύτερο σετ με τις δύο ομάδες να προσφέρουν εξαιρετικό θέαμα και με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν πόντο – πόντο με την μπίλια να κάθεται στον Ολυμπιακό, ο οποίος έκανε με 27-29 το 0-2, βάζοντας σταθερές βάσεις για την νίκη.

Ο Παναθηναϊκός δεν τα παράτησε, βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και παρότι ο Ολυμπιακός από το 21-17 μείωσε σε 24-23, οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 2-1 με 25-23.

Η ενέργεια που ξόδεψε στα προηγούμενα τρία σετ ο Παναθηναϊκός τους επιβάρυνε με αποτέλεσμα το τέταρτο σετ να καταλήξει στους “ερυθρόλευκους” με 19-25, σχετικά εύκολα και έτσι να πάρει μια τεράστια νίκη – τρίποντο για την συνέχεια των play off, που θα κρίνουν και τον τίτλο του πρωταθλήματος.

Για τον Παναθηναϊκό ο Εβρίτης ακραίος, Βασίλης Μούχλιας δεν αγωνίστηκε καθόλου. Από την πλευρά του Ολυμπιακού, ο Ανδρέας Ανδρεάδης σημείωσε 9 πόντους (5/9 επ., 1 άσσος, 3 μπλοκ) ενώ και ο πρώην ακραίος του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, Νίκολα Μιγαήλοβιτς, ήταν εκ των κορυφαίων καθώς σημείωσε 19 πόντους (18/33 επ., 1 μπλοκ, 64% υπ. – 33% άριστες).