Τηλεδιάσκεψη των υποδομών της Ασπίδας Ξάνθης με τον Γιώργο Βόβορα

Η Ασπίδα Ξάνθης συνεχίζει τις τηλεδιασκέψεις των παιδιών την υποδομών με σημαντικές προσωπικότητες του μπάσκετ, σε μια προσπάθεια να κρατηθεί όσο γίνεται ζωντανό το ενδαφέρον.

Καλεσμένος ήταν ο μέχρι πρότινος τενχικός του Παναθηναϊκού, Γιώργος Βόβορας, που αντάλλαξε απόψεις με τους μικρότερους αθλητές, ενώ τους έθεσε και ερωτήσεις σχετικά με τις μπασκετικές τους συνήθειες.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Ο COACH ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΟΒΟΡΑΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΤΗΣ ΑΣΠΙΔΑΣ ΞΑΝΘΗΣ.
Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού εξέπληξε ευχάριστα τα παιδιά της ομάδας μας καθώς τους έθεσε ερωτήσεις σχετικά με τις μπασκετικές τους συνήθειες και για τον τρόπο που αυτά ανταπεξέρχονται στους περιορισμούς που τους επιβάλλονται από την πανδημία. Πέρα από αυτές τις ερωτήσεις, ο κώουτς Βόβορας αντάλλαξε απόψεις με τους νεαρούς αθλητές και αθλήτριές μας, τους αφηγήθηκε ιστορίες που αφορούσαν τον τρόπο σκέψης και δουλειάς των σπουδαίων αθλητών με τους οποίους συνεργάστηκε κατά διαστήματα και τους έδωσε πολύτιμες συμβουλές για τη συνέχεια της προσπάθειάς τους στο μπάσκετ, επισημαίνοντάς τους ότι δεν πρέπει να χάνουν την αισιοδοξία τους κόντρα στη δύσκολη κατάσταση την οποία βιώνουμε όλοι.
Το Δ.Σ. της ΑΣΠΙΔΑΣ ΞΑΝΘΗΣ εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες στον κώουτς Γιώργο Βόβορα, για την τόσο πρόθυμη και πολύτιμη για τα παιδιά, συμμετοχή του στη διαδικτυακή αυτή συζήτηση και του εύχεται ό,τι καλύτερο για τη συνέχεια της προπονητικής του καριέρας.
Ο κώουτς Βόβορας πρόσθεσε έτσι το όνομά του σε μια σειρά σπουδαίων ανθρώπων του μπάσκετ που τίμησαν με την παρουσία τους τις διαδικτυακές μας συναντήσεις, αποδεικνύοντας έμπρακτα την αλληλεγγύη που υπάρχει μεταξύ των ανθρώπων του συγκεκριμένου χώρου αυτές τις δύσκολες στιγμές, αλλά πάνω απ’ όλα την αγάπη τους για το άθλημα και ιδιαίτερα για τα μικρά παιδιά, στα οποία προσπάθησαν να συμπαρασταθούν με την διαδικτυακή τους παρουσία, αλλά και τις πολύτιμες συμβουλές τους.
ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ, ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ, ΟΛΟΥΣ!!
»

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "Ασπίδα Ξάνθης Basketball 16:54| 5 Συλλογή 回 Προβολή ομιλητή Ù χρήση Εγγραφή …* Συνομιλία Κοινή οθόνης Υψωσηχεριού"