Ο άγνωστος «έρωτας» της Ευριδίκης Βαλαβάνη με τον Ρόκα του… Πανθρακικού (+video)

Στην «Ιδιωτική Κατακραυγή», μια διαδικτυακή εκπομπή εξομολογήσεων του Αλέξανδρου Κοψιάλη, έδωσαν το «παρών» η αθλητικογράφος Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος, μιλώντας μεταξύ άλλων για τον… άγνωστο χωρισμό τους.

Όπως είπε η Βαλαβάνη, οι δυο τους έγιναν ζευγάρι αμέσως μετά το Survivor, με το φλερτ να είχε ξεκινήσει ήδη από την αρχή του ριάλιτι. Αποκάλυψε, μάλιστα, πως λίγο μετά την αρχή της σχέσης τους, είχαν χωρίσει με δική της απόφαση.

Τόνισε δε ότι τα ξαναβρήκαν γιατί… ο Βασάλος την παρακάλαγε επί μία εβδομάδα. «Έχει τύχει να χωρίσετε;», ρωτήθηκαν, με τη Βαλαβάνη να απαντά: «Ναι έχει τύχει να χωρίσουμε. Τον είχα στείλει στην αρχή. Για δυο μέρες, αλλά με παρακάλαγε για μια βδομάδα».

Ωστόσο η θεϊκή αποκάλυψη έρχεται λίγο μετά, όταν συνεχίζοντας τις απαντήσεις της σε ερώτημα που είχε τεθεί νωρίτερα για το ποιοι άνδρες της αρέσουν, είπε τον… Ρόκα. Ποιον Ρόκα; «Αστο, έναν προπονητή του Πανθρακικού», σχολίασε ο Βασάλος που καθόταν στην θέση του συνοδηγού, ενώ η Βαλαβάνη στο πίσω κάθισμα. Οχι τον Ρόκα των τόσων ομάδων, του Ηρακλή, του Πλατανιά, του Βόλου, εσχάτως του Παναθηναϊκού, αλλά του Πανθρακικού!

Δείτε το σπαρταριστό βίντεο…