Πως ο Γκατσιούδης έγινε «εφιάλτης» για τον επί χρόνια διοικητικό ηγέτη του ΣΕΓΑΣ Βασίλη Σεβαστή

Ο Κώστας Γκατσιούδης έγινε ο «εφιάλτης» του επί χρόνια προέδρου και τα τελευταία χρόνια γενικού γραμματέα του ΣΕΓΑΣ Βασίλη Σεβαστή. Ειδικά από την στιγμή που μια εβδομάδα πριν ανακοινώθηκε ότι θα είναι ο αντίπαλός του για την εκλογή του εκπροσώπου του ΣΕΓΑΣ στην ΕΟΕ.

Ο «Γκατς» είναι και υποψήφιος για το ΔΣ αλλά η επιλογή να κατέβει και στην ΕΟΕ φέρνει σε δύσκολη θέση τον Σεβαστή. Ο τελευταίος ασκεί σχεδόν τρεις δεκαετίες διοίκηση στην Ομοσπονδία. Τα δικά του στελέχη μετέχουν υπό την Σακοράφα αλλά σκόπευε να συνεχίσει ως εκπρόσωπος του βασιλιά των Ολυμπιακών Αγώνων στην Ολυμπιακή Επιτροπή.

Στους συνεργάτες του ο Σεβαστής χαρακτηρίζει «εφιάλτη» τον Κώστα Γκατσιούδη, καθώς δηλώνει ότι τον θεωρεί ως ένα δικό του παιδί που στήριξε ως αθλητή αλλά τον προδίδει. Γεγονός είναι ωστόσο ότι ο «Γκατς» ποτέ δεν κρύφτηκε, είχε από τις προηγούμενες εκλογές εκφράσει την αντίθεσή του στην μόνιμη παραμονή παραγόντων στην Ομοσπονδία και παραμένει πιστός στις θέσεις του.

Δεδομένο είναι ότι ανεξάρτητα από τους χαρακτηρισμούς, ο Σεβαστής την τελευταία εβδομάδα βλέπει καθημερινά στους εφιάλτες του τον Εβρίτη πρωταθλητή. Δεν είναι και λόγο να ηγείσαι επί τρεις δεκαετίες μιας Ομοσπονδίας, να αισθάνεσαι πανίσχυρος και ξαφνικά να έχεις απέναντί σου έναν γεννημένο νικητή, που απειλεί ευθέως να σε εκτοπίσει – ξεβολέψει από αυτό που θεωρούσες κεκτημένο.

Οσο πλησιάζει η ημερομηνία των εκλογών, στο τέλος του μήνα μετά τη νέα τους αναβολή, τόσο πιο έντονο θα γίνεται το παρασκήνιο. Αλλά τα exit polls δείχνουν ότι τουλάχιστον για την εκπροσώπηση της ΕΟΕ η εκτίμηση που υπάρχει στο πρόσωπο του Γκατς είναι τέτοια, που δικαιολογεί τους εφιάλτες που βλέπει στο πρόσωπό του αυτήν την περίοδο ο Βασίλης Σεβαστής…