Μουντιάλ 2022: Με Σιώπη και Μάνταλο η πρώτη προπόνηση της Εθνικής ενόψει Ισπανίας

Στον Άγιο Κοσμά πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση της Εθνικής ομάδας ενόψει της έναρξης της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ του 2022 στο Κατάρ. Πρώτος αντίπαλος η Ισπανία την προσεχή Πέμπτη και το απόγευμα της Δευτέρας ξεκίνησε την προετοιμασία της η “γαλανόλευκη” υπό τις οδηγίες του Τζον Φαντ Σχιπ.

Ο Ολλανδός τεχνικός αφού καλωσόρισε τους νέους παίκτες της ομάδας, δηλαδή τον Τάσο Δουβίκα και τον Ντίνο Μαυροπάνο, εν συνεχεία μίλησε λίγο στους παίκτες του για τη νέα προσπάθεια που ξεκινά η ομάδα, τονίζοντας πως θέλει το 100% της συγκέντρωσής τους στο στόχο εντάσσοντας όλοι τον εαυτό τους στο σύνολο.

Όπως ήταν αναμενόμενο η προπόνηση κινήθηκε σε χαλαρούς ρυθμούς μιας και οι περισσότεροι παίκτες αγωνίστηκαν το Σαββατοκύριακο, μεταξύ των οποίων ο Εβρίτης Μανώλης Σιώπης, ο Κομοτηναίος Πέτρος Μάνταλος αλλά και ο πρώην παίκτης του ΑΟΞ Στράτος Σβάρνας. Ωστόσο οι ρυθμοί αναμένεται να ανέβουν από αύριο (Τρίτη), οπότε και έχει προγραμματιστεί διπλή προπόνηση. 

Απών θα είναι σίγουρα ο Γιαννούλης από το ματς με την Ισπανία ο οποίος αναμένεται να μεταβεί απευθείας στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή, οπότε και θα επιστρέψει από την Ισπανία η ομάδα. Άτυχος στάθηκε για μια ακόμα φορά ο Παντελής Χατζηδιάκος ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής λόγω προβλήματος στο γόνατο που θα τον αφήσει εκτός δράσης για περίπου δύο μήνες.

Στην προπόνηση συμμετείχαν οι εξής 25: Οδυσσέας Βλαχοδήμος, Χάρης Μαυρίας, Γιώργος Τζαβέλλας, Μανώλης Σιώπης, Κώστας Τσιμίκας, Κάρλος Ζέκα, Τάσος Μπακασέτας, Γιώργος Κυριακόπουλος, Βαγγέλης Παυλίδης, Δημήτρης Λημνιός, Δημήτρης Πέλκας, Στέφανος Καπίνο, Κώστας Μαυροπάνος, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Γιώργος Γιακουμάκης, Σωκράτης Διούδης, Θανάσης Ανδρούτσος, Στράτος Σβάρνας, Κώστας Φορτούνης, Ανδρέας Μπουχαλάκης, Γιώργος Μασούρας, Πέτρος Μάνταλος, Χρήστος Τζόλης, Τάσος Δουβίκας και Μιχάλης Μπακάκης.