Εκτίμηση Νικολόπουλου ότι δεν θα διεξαχθούν την προσεχή Κυριακή οι εκλογές της ΕΟΚ

Την εκτίμηση ότι οι εκλογές της ΕΟΚ δεν θα διεξαχθούν την προσεχή Κυριακή, όπως είναι προγραμματισμένο, έκανε το πρωί της Δευτέρας σε ραδιοφωνικές τους δηλώσεις ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΑΜΑΘ Νικος Νικολόπουλος.

Ο Νικολόπουλος είναι μέλος του απερχόμενου ΔΣ της ΕΟΚ και εκ νέου υποψήφιος σε αυτές τις εκλογές στο πλευρό του υποψήφιου προέδρου Βαγγέλη Λώλιου. Προχώρησε σε αυτήν την εκτίμηση επειδή η πρόσκληση αφορά σε Γενική Συνέλευση δια ζώσης που δεν μπορεί να γίνει με βάση την κατάσταση της πανδημίας στην χώρα.

Αποκάλυψε μάλιστα ότι το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί ΔΣ της ΕΟΚ υπό τον προεδρία του Γιώργου Βασιλακόπουλου, η οποία και προφανώς θα γίνει και αυτή μέσω τηλεδιάσκεψης. Δεν αποκλείεται και οι εκλογές να πάνε πίσω και να διεξαχθούν και αυτές με το ηλεκτρονικό σύστημα Ζευς της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

«Ο κ. Λιώλιος εστιάζει στην αναβάθμιση και αναζωογόνηση του κυττάρου του αθλητισμού που είναι το ερασιτεχνικό σωματείο, έκανε αμέτρητες επαφές από τη μια άκρη στην άλλη και για αυτό αποφάσισα να συμπορευτώ μαζί του γιατί με βρήκε απόλυτα σύμφωνο και εμένα», ανέφερε ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΑΜΑΘ εξηγώντας την απόφαση να συμπορευτεί μαζί του.