Αλήθειες Χατζημεστή: «Πάντα όλοι σνόμπαραν τα ερασιτεχνικά σωματεία αν και εμείς είμαστε οι αιμοδότες του ποδοσφαίρου»

«Σίγουρα τα προβλήματα με την πανδημία υπάρχουν, αλλά προβλήματα υπήρχαν και πριν και παραμένουν εδώ και πολλά χρόνια, όπως η ελλιπής χρηματοδότηση αλλά και το γενικότερο σνομπάρισμα στα ερασιτεχνικά σωματεία αν και είμαστε οι αιμοδότες του ποδοσφαίρου».

Αυτό ανέφερε μεταξύ άλλων ο Μπάμπης Χατζημεστής κατά την τοποθέτησή του σε εκδήλωση για τις επιπτώσεις της πανδημίας στον ερασιτεχνικό αθλητισμό που πραγματοποίησε το απόγευμα του Σαββάτου ο ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης. Ο ισχυρός άνδρας του Ορφέα μάλιστα στην αρχή της τοποθέτησής του συστήθηκε ως πρόεδρος που «κάνω και τον προπονητή, τον φροντιστή, τον χρηματοδότη και ό,τι άλλο χρειάζεται για να μπορεί να ορθοποδήσει εδώ και 34 χρόνια αυτή η ομάδα».

Ο Μπάμπης Χατζημεστής ανέφερε: «Μας λείπει το ποδόσφαιρο. Τελευταία έγινε μια προσπάθεια από την πολιτεία να ξεκινήσει και πάλι το πρωτάθλημά της. Τα γιατί και πως ας τα βρει η πολιτεία. Εμείς απευθυνθήκαμε στην περιφέρεια και τον τοπικό βουλευτή και βρήκαμε ανταπόκριση για ραπιντ τεστ. Εχουν γίνει όλες οι ενέργειες και ό,τι χαρτιά χρειάζονται για να ξεκινήσουμε. Ωστόσο η αλήθεια είναι ότι πορευόμαστε μόνοι μας. Διατηρώ ακαδημία εδώ και 35 χρόνια με 120 παιδιά. Για την πανδημία φταίμε όλοι και κανείς. Η πολιτεία έπρεπε να πάρει πιο νωρίς κάποια μέτρα και όλοι να ξεκινήσουμε νωρίτερα να αθλούμαστε. Μας λείπει σε όλους το ποδόσφαιρο και γενικά ο αθλητισμός. Αλλά και εμείς πρέπει να πάρουμε τα απαραίτητα μέτρα για να μην υπάρξουν προβλήματα όταν ξεκινήσουμε».

Υπενθυμίζεται ότι ο Ορφέας Ξάνθης ήταν στην κορυφή της βαθμολογίας την στιγμή της διακοπής της Γ’ Εθνικής και από το σημείο αυτό θα εκκινήσει. Το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής βάσει της απόφασης της ΕΠΟ αλλά και των λοιμωξιολόγων θα αρχίσει και πάλι από το Σαββατοκύριακο 3 και 4 Απριλίου.