Super League: «Με το δεξί» και στα πλέι οφ η παρέα του Τόρο επί αυτής του Μάντζιου στο ντέρμπι 1ου-2ου

Ο Ολυμπιακός έκανε ακόμα ένα βήμα προς την μαθηματική κατάκτηση του τίτλου, αφού επικράτησε με 1-0 στο «Καραϊσκάκης» του δευτερου της βαθμολογίας Άρη για την 1η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.

Οι ερυθρόλευκοι άνοιξαν το σκορ στο 38′ μετά από πολύ ωραία κυκλοφορία της μπάλας, ασίστ του Μπουχαλάκη και εύκολο τελείωμα του ανενόχλητου Μασούρα μέσα από την περιοχή.

Τρία λεπτά αργότερα ο Ολυμπιακός έμεινε με 10 παίχτες, αφού είδε την απευθείας κόκκινη κάρτα ο Λαλά για πάτημα στον Σάσα, μια απόφαση που έκανε τον ξανθιώτη τεχνικό διευθυντή του Ολυμπιακού Βασίλη Τοροσίδη και τους υπόλοιπους της ομάδας να διαμαρτυρηθούν έντονα.

Παρά την αριθμητική υπεροχή των φιλοξενούμενων το τελικό 1-0 δεν άλλαξε μέχρι την λήξη και ο Ολυμπιακός, παρέμεινε στην 1η θεση με 70 βαθμούς, περιμένοντας ουσιαστικά την μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Από την άλλη ο Άρης του πρωην προπονητή του Πανθρακικού Ακη Μάντζιου έμεινε στην 2η θέση με 51 βαθμούς και δεν θα την χάσει ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στην Τούμπα.