Super League: Βασικός ο Στάρτζεον στη λευκή ισοπαλία του ΟΦΗ στον Βόλο

Στα πλαίσια της 1ης αγωνιστική των play out της Super League 1 Βόλος και ΟΦΗ αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Βασικός από πλευράς φιλοξενούμενων αγωνίστηκε ο πρώην μεσοεπιθετικός του ΑΟΞ Φάμπιο Στάρτζεον, με τον επίσης πρώην επιθετικός του ΑΟΞ Αλέξανδρο Γκαργκαλατζίδη να μένει στον πάγκο.

Από πλευράς γηπεδούχων στον πάγκο έμεινε ο πρώην τερματοφύλακας του ΑΟΞ Θανάσης Γκαραβέλης, με τον Ζεάν Μπαριεντός να απουσιάζει από το παιχνίδι λόγω της αποβολής του στο παιχνίδι της τελευταιάς αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας κόντρα στην ΑΕΚ.

Σε ένα ματς που διεξήχθη κάτω από έντονη βροχόπτωση καταγράφηκαν μόλις 5 τελικές, οι τέσσερις εκ των οποίων καταγράφηκαν στο δεύτερο ημίχρονο. Στο πρώτο μέρος η μοναδική τελική προσπάθεια που καταγράφηκε ήταν εκείνη του 44′ και προήλθε από τα πόδια του Στάρτζεον, το μακρινό σουτ του οποίου κατέληξε δίπλα από το αριστερό δοκάρι. Στο δεύτερο μέρος παρότι οι δύο ομάδες έδειξαν περισσότερη διάθεση για επιθετικό ποδόσφαιρο, ουσιαστικές τελικές προσπάθειες δεν υπήρχαν, με τη βροχή να δυσκολεύει περισσότερο τους ποδοσφαιριστές.

Με το αποτέλεσμα αυτό ο ΟΦΗ έβαλε φρένο στις δέκα διαδοχικές ήττες στη Super League Interwetten και έφτασε τους 20 βαθμούς, αφήνοντας έναν πίσω την ουραγό ΑΕΛ· την επόμενη αγωνιστική θα υποδεχθεί τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Κρήτη. Ο αδιάφορος βαθμολογικά Βόλος παρέμεινε στην 7η θέση φτάνοντας τους 34 βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη Λαμία.