Super League: Σκόραρε ανήμερα της εορτής του ο Βασιλακάκης ανοίγοντας τον δρόμο για το ευρύ διπλό της Λαμίας στο Αγρίνιο

Η Λαμία πέτυχε μεγάλο διπλό παραμονής στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό με 0-3, για την πρώτη αγωνιστική των play out της Super League.

To σκορ για τους Φθιώτες άνοιξε ο πρώην μέσος της Ξάνθης Θοδωρής Βασιλακάκης με αριστοτεχνική κεφαλιά στο 24′, μετά από ωραία σέντρα – ασίστ του Ντέλετιτς από δεξιά.

Η Λαμία χτυπούσε ακαριαία στις κόντρα επιθέσεις, αφού μόλις στο 27′ πέτυχε και δεύτερο γκολ, με τον Ντέλετιτς από δημιουργός να γίνεται εκτελεστής και να νικά τον Μελίσσα από πλεονεκτική θέση μετά το ωραίο γύρισμα του Καραμάνου από αριστερά.

Οι φιλοξενούμενοι φάνηκε να καθαρίζουν οριστικά το παιχνίδι στο 43′, αφού ο Σκόνδρας με βαθιά μπαλιά έβγαλε σε θέση τέτ α τετ τον Ρόμανιτς, με σοβαρή ευθύνη της άμυνας που Παναιτωλικού που δεν μπόρεσε να απομακρύνει, και με ωραίο πλασέ διαμόρφωσε το 0-3, που διατηρήθηκε μέχρι το τελικό σφύριγμα της λήξης.

Μετά από αυτό το τρίποντο η Λαμία ανέβηκε στην 11η θέση με 26 βαθμούς και πήρε σημαντική ανάσα στην μάχη για την παραμονή της. Ο Παναιτωλικός έμεινε στους 20, όσους έχει και ο ΟΦΗ μετά τον βαθμό στο Βόλο, ενώ στην τελευταία θέση παρέμεινε η Λάρισα, που όμως μετά το διπλό στη Ριζούπολη ανέβηκε στους 19 βαθμούς και είναι σε απόσταση βολής ακόμα και από της απευθείας σωτηρία.