Γ’ Εθνική: Eνίσχυση επιπέδου SL1 στην ΑΕΔ με μεταγραφή Γιαννιώτη από τον Παναιτωλικό

Ποδοσφαιριστή επιπέδου Super League 1 ανακοίνωσε αργά το βράδυ του Σαββάτου η ΑΕ Διδυμοτείχου ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Ο λόγος για τον Ηλία Γιαννιώτη.

Πρόκειται για παίκτη με παραστάσεις στο μεγάλο επαγγελματικό πρωτάθλημα της χώρας με 16 συνολικά συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο με την φανέλα της ομάδας του Παναιτωλικού, στην οποία υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο το 2016 έχοντας πιο πριν αναδειχθεί από τις ακαδημίες της και αγωνιστεί με την φανέλα της στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα.

Ωστόσο υπήρξε άτυχος στην καριέρα του αφού υπέστη δυο φορές ρήξη χιαστών και το καλοκαίρι αποχώρησε από τον Παναιτωλικό και ανακοινώθηκε από τον Ιαλυσσο της Ρόδου τη Γ’ Εθνική, από όπου τυπικά έρχεται το Διδυμότειχο.

Η ανακοίνωση της ΑΕΔ αναφέρει τα εξής:

Η ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση ανακοινώσει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Ηλία Γιαννιώτη. Ο Γιαννιώτης αγωνίζεται σε όλη την δεξιά πλευρά και στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της επίθεσης. Αν και μόλις 24 ετών (5/4/97) έχει δώσει τα διαπιστευτήρια του με παρουσία στην Superleague καθώς έχει ήδη στο βιογραφικό του 7 χρόνια στην ομάδα του Παναιτωλικού Κ17,Κ20 και 4 χρόνια στην πρώτη ομάδα .Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια της Α.Ε.Δ. και του ευχόμαστε μόνο χαρές, χωρίς τραυματισμούς .Ηλία Καλώς ήρθες ☘