Συμφωνία Μάνταλου με «Τίγρη» για επέκταση του συμβολαίου του στην ΑΕΚ ως το 2024

ΑΕΚ και Πέτρος Μάνταλος θα συνεχίσουν μαζί και ο Κομοτηναίος αρχηγός μάλλον θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα μπει φορώντας το περιβραχιόνιο στην Αγια Σοφιά καθώς ανάμεσα στις δύο πλευρές επήλθε κατ’ αρχήν συμφωνία για την ανανέωση του συμβολαίου του ως το καλοκαίρι του 2024!

Το συμβόλαιο του αρχηγού της Ένωσης έληγε το 2022, ενώ τελευταία είχαν υπάρξει φήμες περί πιθανής αποχώρησής του το ερχόμενο καλοκαίρι, οι οποίες είχαν διαψευστεί κατηγορηματικά από τους κιτρινόμαυρους. Μάλιστα, είχε διαρρεύσει πρόσφατα ότι πρόθεση της ΑΕΚ ήταν να κρατήσει τον αρχηγό της και έτσι προχώρησε γρήγορα σε επαφές για τη διετή επέκταση του συμβολαίου του.

Σύμφωνα με διαρροή που υπήρξε το βράδυ της Παρασκευής, οι δύο πλευρές έχουν δώσει τα χέρια μέχρι το καλοκαίρι του 2024 και πλέον απομένουν τα τυπικά για να πέσουν οι υπογραφές με το που επιστρέψει ο Κομοτηναίος άσσος από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Ομάδα Ανδρών για τα προκριματικά του Μουντιάλ, πριν την επανέναρξη των πλέι οφ που εκκινούν αυτήν την Κυριακή.

Η προφορική συμφωνία «κλείδωσε» μάλιστα μετά από επικοινωνία που είχε ο διεθνής μεσοεπιθετικός με τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Πρόκειται ένα συμβόλαιο… ζωής για τον Μάνταλο που θα μπει δεδομένα στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ. 

Με το νέο συμβόλαιο που πρόκειται να υπογράψει, ο Πέτρος Μάνταλος επεκτείνει την επταετή παρουσία του στην ΑΕΚ, στην οποία είχε μετακινηθεί από την Ξάνθη το καλοκαίρι του 2014. Αν εξαντληθεί το συμβόλαιο θα συμπληρώσει ολόκληρη δεκαετία στην Ενωση, με την κιτρινόμαυρη φανέλα της οποίας ο Θρακιώτης αρχηγός της μετράει 236 συμμετοχές ήδη από τα χρόνια της Β’ Εθνικής, με 50 γκολ και 69 ασίστ.