Το αφεντικό τρελάθηκε και έγινε χαμός στα αποδυτήρια! Πριμ 30.000 ευρώ έταξε ο Γιαμουρίδης για το 3×3 του ΑΟΞ

Η τρίτη σερί νίκη της Ξάνθης την έφερε στο -2 από την κορυφή και τρέλανε (από την χαρά της) την διοίκηση και την ιδιοκτησία της ομάδας, η οποία μια ακριβώς εβδομάδα πριν ήταν στο -11 από την κορυφή.

Το κλίμα έχει αλλάξει για τα καλά, αλλά αυτό που ακολούθησε στα αποδυτήρια δεν έχει προηγούμενο. Με το κλίμα να ειναι ούτως ή άλλως ευχάριστο μετά τη νίκη στο ντέρμπι με τον Λεβαδειακό, μπήκε μέσα στα αποδυτήρια ο διευθύνων σύμβουλος της ομάδας Τάσος Γιαμουρίδης και ανακοίνωσε στους παίκτες ότι θα λάβουν για τα αποτελέσματά τους αλλά κυρίως για τις εμφανίσεις τους και το πάθος που έδειξαν στα τελευταία παιχνίδια εξτρά πριμ ύψους 30.000 ευρώ.

Ακολούθησε πανζουρλισμός όπως γίνεται αντιληπτό, κάτι που πέρασε μέσα και από την κάμερα της ΕΡΤ3 την ώρα που ο πρόεδρος της ΕΣΗΕΜ-Θ Γιάννης Βοϊτσίδης περίμενε τον Σάββα Σιατραβάνη για να κάνει δηλώσεις μετά τον αγώνα. Ο παίκτης του ΑΟΞ ρωτήθηκε τι ακριβώς συνέβη και απάντησε ότι αυτός ο ξαφνικός χαμός στα αποδυτήρια αφορούσε κάτι προσωπικό, ωστόσο όλοι κατάλαβαν ότι ήταν το πριμ. Το οποίο όπως αποκαλύπτεται μια μέρα μετά, δεν ήταν απλά ένα τυπικό ποσό αλλά τριάντα ολόκληρα χιλιάρικα.

Σε καιρούς πανδημίας σχεδόν κάθε παίκτης του ΑΟΞ θα λάβει ως μπόνους δώρο ποσό σχεδόν τριπλάσιο από αυτό με το οποίο προσπαθεί να περάσει τον μήνα της η πλειοψηφία των υπόλοιπων Ελλήνων. Και αυτό το ποσό θα δοθεί επιπροσθέτως φυσικά από τους κανονικούς τους μισθούς. Λογικό και επόμενο λοιπόν να υπάρξει αυτή η έκρηξη χαράς στα αποδυτήρια, αλλά και η διαρροή της είδησης και κυρίως του ύψους του ποσού αναμένεται να προκαλέσει πολλές ζήλιες στους άλλους συναδέλφους των παικτών του ΑΟΞ, ακόμα και από μεγάλες ομάδες της SL1 που αντιμετωπίζουν απληρωσιές και μεγάλες καθυστερήσεις στην καταβολή των δεδουλευμένων τους.