Στόχος της ΑΕΚ μέσω Παπαδημητρίου (και) ο Λουτσέσκου πέρα από τον Ράσταβατς σύμφωνα με ρουμανικά δημοσιεύματα

Ο Μανόλο Χιμένεθ εργάζεται στην ΑΕΚ, αλλά το μέλλον του μετά το καλοκαίρι είναι αμφίβολο. Πριν δύο μέρες το ThrakiSportS έγραψε ότι λόγω και της παρουσίας του Γιάννη Παπαδημητρίου στην Ενωση ακούγεται ως πρώτο φαβορί ο Μίλαν Ράσταβατς. Ωστόσο πλέον στο κάδρο μπαίνει ως πρώτος στόχος και ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Συγκεκριμένα, η ρουμανική ιστοσελίδα gsp.rp αναφέρει πως ο Λουτσέσκου είναι ο διακαής πόθος για να διαδεχτεί τον Χιμένεθ, εφόσον εκείνος δεν πανηγυρίσει το Κύπελλο ή δεν οδηγήσει την Ένωση στην Ευρώπη. Το ρουμανικό ρεπορτάζ αναφέρει πως ο Γιάννης Παπαδημητρίου, ο οποίος τύποις ασχολείται με τις ακαδημίες αλλά επί της ουσίας αναμειγνύεται στις υποθέσεις της πρώτης ομάδας, έχει δύο ονόματα στη λίστα του.

Το δεύτερο είναι του Ράσταβατς. Το πρώτο όμως σύμφωνα με το δημοσίευμα είναι του Ραζβάν Λουτσέσκου, με τον οποίο διατηρεί πολύ καλές σχέσεις επίσης αφού άλλωστε εκείνος τον έφερε και αυτόν στην Ξάνθη. Ωστόσο αναγνωρίζεται ότι είναι πολύ δύσκολο να τον προσελκύσει, αφού έχει υψηλό κασέ για την ΑΕΚ που δεν φημίζεται για σπατάλη χρημάτων ενώ επιπροσθέτως θέτει προϋποθέσεις για να πει το «ναι».

Αντίθετα, ο Μίλαν Ράσταβατς, ο οποίος προπονεί τον Αστέρα Τρίπολης, θεωρείται μία προσιτή λύση, αφού δεν έχει κάνει ακόμα το step-up στην καριέρα του και θα μπορούσε να το πετύχει στην Ένωση. Το ρουμάνικο ρεπορτάζ επικαλείται πληροφορίες από το στρατόπεδο της ΑΕΚ και ιεραρχεί πρώτα τον Λουτσέσκου και μετά τον Ράσταβατς. Επιπλέον, θυμίζει ότι στο παρελθόν ο Λουτσέσκου, όταν δούλεψε στον ΠΑΟΚ, είχε καταφερθεί εναντίον της Ένωσης (αλλά μεταξύ μας και όταν ήταν στην Ξάνθη είχε καταφερθεί εναντίον του ΠΑΟΚ αλλά πήγε στην Τούμπα).

Η κοινή συνισταμένη είναι πως ο Μανόλο Χιμένεθ μάλλον πρέπει να μαζεύει από τώρα τα πράγματα του και ο Παναγιώτης Κονέ έχει τον τίτλο του τεχνικού διευθυντή, αλλά όχι τις αρμοδιότητες οι οποίες στην πραγματικότητα δείχνουν να έχουν περάσει από τον Δημήτρη Μελισσανίδη στον Γιάννη Παπαδημητρίου.