Πέταξαν εκτός γηπέδου 25 προσκεκλημένους του ΑΟΞ μετά από καταγγελία του Λεβαδειακού

Είχαν ήδη παιχτεί 30 λεπτά αγώνα στο ντέρμπι με τον Λεβαδειακό όταν από την αστυνομία που βρισκόταν στο γήπεδο των Πηγαδίων ζητήθηκε από τους φίλους του ΑΟΞ να αραιώσουν αλλά και ορισμένοι να αποχωρήσουν.

Τι είχε συμβεί; Σύμφωνα με πληροφορίες, την ώρα που σε άλλα γήπεδα της SL2 παρατηρείται μεγαλύτερη κοσμοσυρροή αλλά προφανώς δεν γίνονται οι σχετικές καταγγελίες, υπήρξε καταγγελία από τον γενικό αρχηγό του Λεβαδειακού στον παρατηρητή του αγώνα για υπεράριθμους στην εξέδρα, πλέον δηλαδή των συνολικά 270 που οφείλουν να βρίσκονται στο γήπεδο (συμπεριλαμβανομένων παικτών, προπονητών κλπ) με βάση το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Αποτέλεσμα; Να αναγκαστούν να αποχωρήσουν 25 άτομα, ακόμα και σύζυγοι παικτών της Ξάνθης μαζί με τα παιδιά τους, αλλά και ορισμένοι παραδοσιακοί οπαδοί που είχαν εξασφαλίσει είσοδο όπως η πρώην επικεφαλής του Ladies Club της ομάδας της Ξάνθης Δέσποινα Ουζγούρογλου. Ηταν οι πρώτοι που σχεδόν εθελοντικά έσπευσαν να βγουν, θέλοντας να αποτρέψουν πιθανή τιμωρία καθώς λέγεται ότι ο Λεβαδειακός απείλησε να μην κατέβει στο δεύτερο ημίχρονο.

Αντίθετα, στο γήπεδο παρέμειναν μέχρι τέλους του αγώνα άλλοι προσκεκλημένοι της διοίκησης όπως ο δήμαρχος Μανώλης Τσέπελης, ο αντιδήμαρχος Μανώλης Φανουράκης, ο πρώην δήμαρχος Μιχάλης Στυλιανίδης, ο πρώην πρόεδρος Άρης Πιαλόγλου, ο πρόεδρος του Ορφέα Μπάμπης Χατζημεστής, ο πρόεδρος του Άρη Αβάτου Ηλίας Κοτόπουλος όπως φαίνεται στις φωτογραφίες του «Μαχητή»…