«Παραμύθια τα περί Λουτσέσκου και Ράσταβατς» λέει με διαρροή αλλά όχι και ανακοίνωση η ΠΑΕ ΑΕΚ

Μυθεύματα και αποκυήματα φαντασίας χαρακτηρίζονται από την ΑΕΚ τα σενάρια περί επαφών με τον Ραζβάν Λουτσέσκου αλλά και με τον Μίλαν Ράσταβαρς.

Υπενθυμίζεται ότι σημερινό δημοσίευμα του ρουμανικού Τύπου αναφέρει ότι ο πρώην τεχικός του ΠΑΟΚ και της Ξανθης βολιδοσκοπείται από την Ένωση και μάλιστα ότι αυτός που χειρίζεται την υπόθεση είναι ο Γιάννης Παπαδημητρίου.

Ο νέος επικεφαλής των Ακαδημιών του συλλόγου γνωρίζει τον Λουτσέσκου από την Ξάνθη, ενώ -όπως αναφέρει πάντα το συγκεκριμένο δημοσίευμα- έχει στη λίστα  άλλον έναν πρώην τεχνικό του ΑΟΞ, τον Μίλαν Ράσταβατς. 

«Παραμύθια» χαρακτήριζουν όλα αυτά τα σενάρια οι άνθρωποι της ΑΕΚ και ξεκαθαρίζουν ότι δεν έχουν την παραμικρή σχέση με την πραγματικότητα, σύμφωνα με διαρροή που δόθηκε στους διαπιστευμένους δημοσιογράφους της ομάδας και μεταδόθηκε και από το ΑΠΕ.

Πάντως, επίσημη ανακοίνωση διάψευσης δεν εκδόθηκε, πιθανότατα για να μην δοθεί μεγαλύτερη αξία στα δημοσιεύματα, πιθανότατα γιατί μπορεί και να υπάρχει κάποια δόση αλήθειας και καλό θα ήταν να μην υπάρχει γραπτή ξαταγεγραμμένη διάψευση.