Εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό στην πανδημία με υψηλούς προσκεκλημένους

Διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα «Ο ερασιτεχνικός αθλητισμός στην περίοδο της πανδημίας», διοργανώνει το προσεχές Σάββατο 21 Μαρτίου στις 6:30 το απόγευμα, η Οργάνωση Μελών Δυτικής Ξάνθης του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Κώστας Αλεξίου, Συντονιστής Αθλητικού Τομέα ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αλλά στην εκδήλωση θα γίνουν παρεμβάσεις από εκπροσώπους του ερασιτεχνικού αθλητισμού της περιοχής, καθώς έχουν προσκληθεί για να συμμετάσχουν ο συντονιστής Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φυσικής Αγωγής Νίκος Καμέας, ο γενικός γραμματέας της ΕΠΣ Ξάνθης Γιάννης Δαλακούρας, ο γενικός γραμματέας της ΕΚΑΣΑΜΑΘ Σταύρος Αμοιράς, ο πρόεδρος του Διομήδη Ξάνθης Γιάννης Εμμανουηλίδης, ο εκπρόσωπος των ιδιοκτητών γυμναστηρίων στην Ξάνθη Δήμος Μουράτης και ο Κωνσταντίνος Βαταμίδης από το Κέντρο Ψυχικής Υγείας Ξάνθης, ο οποίος θα ενημερώσει τους συμμετέχοντες σχετικά με τα ψυχολογικά ζητήματα που προκαλούνται στους αθλητές, μετά από έναν χρόνο αδράνειας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση μέσω της πλατφόρμας zoom. Παράλληλη μετάδοσή της θα γίνει μέσω της ιστοσελίδας του ΣΥΡΙΖΑ http://www.xanthileft.gr/ ή του facebook στον σύνδεσμο:https://www.facebook.com/xanthileft/