«Δείχνουμε βελτίωση, δύσκολος αντίπαλος τα Χανιά» δήλωσε ο εορτάζων Πάτρικ Έμπερτ

Ο Γερμανός μεσοεπιθετικός της Ξάνθης, Πάτρικ Έμπερτ, έκρινε το ντέρμπι ανάμεσα στην Ξάνθη και τον Λεβαδειακό με το γκολ του ανήμερα των γενεθλίων του και παραχώρησε δηλώσεις στην επίσημη σελίδα της ομάδας.

Αναφέρθηκε τόσο στην βελτίωση της ομάδας και τα τελευταία αποτελέσματα, όσο και στον επόμενο δύσκολο αγώνα με την σκληροτράχηλη ομάδα των Χανίων.

Συγκεκριμένα δήλωσε για το νικητήριο γκολ: «Θέλω να το αφιερώσω σε όλους τους συμπαίχτες, προπονητές, προσωπικό και την Διοίκηση της ομάδας. Είναι μια δύσκολη χρονιά λόγω των υγειονομικών συνθηκών αλλά και των συνεχόμενων αγώνων. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μας επηρεάσει και να μην έχουμε τα αποτελέσματα που θέλαμε και είμαστε ικανοί να πετύχουμε. Πιστεύω πως στα τελευταία παιχνίδια δείχνουμε βελτίωση με αποτέλεσμα να πετύχουμε νίκες και να φτάσουμε πιο κοντά στον στόχο μας.»

Επιπλέον αναφέρθηκε στο επόμενο δύσκολο παιχνίδι με τα Χανιά στην Κρήτη: «Είναι ένας δύσκολος αγώνας όπως οι περισσότεροι αγώνες της Super League 2. Οι ομάδες είναι συγκεντρωμένες και καλά οργανωμένες προσπαθώντας να μην δεχτούν κάποιο τέρμα. Αυτό είναι κάτι που το αντιμετωπίζουμε από την αρχή της χρονιάς. Ο αντίπαλός μας προέρχεται από ένα μεγάλο αποτέλεσμα απέναντι στον Εργοτέλη και θα έχει ανεβασμένη ψυχολογία. Πιστεύω πως ο προπονητής θα μας προετοιμάσει κατάλληλα έτσι ώστε να είμαστε έτοιμοι και να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε»