Πέρασε ως αλλαγή ο Σιώπης αλλά η Αλάνια αποκλείστηκε από τον τελικό του Κυπέλλου Τουρκίας

Τον αποκλεισμό από τον τελικό του Κυπέλλου Τουρκίας γνώρισε η Αλάνιασπορ του Μανώλη Σιώπη καθώς γνώρισε την ήττα με 2-0 από την Αντάλιασπορ.

Ο Εβρίτης διεθνής μέσος έμεινε στο πάγκο και πέρασε στον αγωνιστικό χώρο ως αλλάγη λίγο μετά τη συμπλήρωση μίας ώρας (στο 63′).

Ο αγώνας που διεξήχθη στην Αττάλεια ήταν νοκ-άουτ και ο νικητής θα έπαιρνε ταυτόχρονα το εισητήριο για τον μεγάλο τελικό. Ο σπουδαίος Λούκας Ποντόλσκι άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους στο 18′, δίνοντας προβάδισμα στην ομάδα του. Σε ένα γενικότερα ισορροπημένο παιχνίδι, όπου μεν η Αλάνια είχε την κατοχή ωστόσο η Αντάλιασπορ είχε τις πιο καθαρές ευκαιρίες· η δεύτερη κατάφερε εν τέλει να πετύχει και δεύτερο γκολ, με τον Όζμερτ στο 82′. Ενδιάμεσα, στο 75′ ο Σιώπης δέχτηκε κίτρινη κάρτα.

Έτσι η Αλάνιασπορ δεν θα έχει την ευκαιρία να βρεθεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά σε τελικό και έτσι θα διεκδικήσει την ευρωπαϊκή έξοδο μέσω πρωταθλήματος. Από την άλλη η Αντάλιασπορ θα διεκδικήσει το τρόπαιο αντιμετωπίζοντας την Μπεσίκτας στον τελικό.