Γ’ Εθνική: Δεν τη σταματά ούτε ο… Χαρδαλιάς! Ολοκλήρωσε το τριπλό «μπαμ» από το Σιδηροχώρι η Ελπίδα Σαπών

Παρά το γεγονός πως η αγωνιστική δράση στη Γ’ Εθνική είναι αβέβαιη, η Ελπίδα Σαπών προχώρησε σε τριπλή μεταγραφική ενίσχυση· επωφελούμενη από την αποχώρηση της Δόξας Νέου Σιδηροχώριου από το πρωτάθλημα.

Ενίσχυση σε όλες τις θέσεις για την μοναδική πλέον εκπρόσωπος του Νομού Ροδόπης σε εθνική κατηγορία πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, καθώς απέκτησε τον αμυντικό Γιώργο Σιδηρόπουλο, τον νεαρό μεσοεπιθετικό Λάμπρο Κωσταρέλη και τον Καστοριανό αρχισκόρερ Χρήστο Βάσκο, οι οποίοι άνηκαν πριν τη διακόπη της Γ’ Εθνική στο δυναμικό της ομάδας του Σιδηροχωρίου και την περασμένη σεζόν ήταν στην ομάδα που τερμάτισε στην πρώτη θέση της Α’ ΕΠΣ Θράκης μέχρι τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Ο 25χρονος επιθετικός Χρήστος Βάσκος από τον Σταυροπόταμο Καστοριάς και πτυχιούχος των ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής, ξεκινησε από τον ΑΟ Κάστωρ και συνεχισε σε Αστραπή Μεσοποταμίας, Γράμμο Μαυροχωρίου. Στην Δόξα Προσκυνητών μια πενταετια κατέκτησε τίτλους και διακρίσεις με 16 τέρματα σε 2 σεζόν στην Γ’ Εθνική, ενώ συνολικα ήταν 4 φορές πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ Θράκης, από δυο με Προσκυνητές και Σιδηροχώρι.

Ο 26χρονος Κομοτηναίος σεντερ και πλάγιος  μπακ Γιώργος Σιδηρόπουλος ξεκίνησε την καριέρα του από την Ακαδημία του Παναγιώτη Γκουτσίδη και για 3 χρονια αγωνίστηκε στις ακαδημίες του Πανθρακικού στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα της Super League. Ακολούθησε το Κόσμιο (Γ’ Εθνική), ο Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων και οι Προσκυνητές όπου πανηγύρισε το πρωτάθλημα και την άνοδο στην Γ’ Εθνική και το κύπελλο της ΕΠΣ Θράκης, ενώ το 2018-19 αποτέλεσε βασικό μέλος του Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου, με τον οποίο κατέκτησε και το νταμπλ. Πέρσι αγωνίζονταν στην Δόξα Γρατινής, που είχε αρκέτα μεγάλες βλέψεις και φέτος συνέχισε στο Σιδηροχώρι. Έχει αγωνιστεί και στην ομάδα Region’s της ΕΠΣ Θράκης.

Ο 19χρονος Κωσταρέλης (γεννηθείς στις 6/3/2002), ξεκίνησε την καριέρα του απο τις ακαδημίες του Πανθρακικού, αγωνίστηκε στην ομάδα Κ15 και με την διάλυση της ομάδας, μετακόμισε για μια τριετία στην Ξάνθη όπου συνέχισε στις ομάδες Κ15, Κ17 και Κ19 του ΑΟΞ. Πέρσι κατέκτησε το πρωτάθλημα με το Σιδηροχώρι.

Για τις μεταγραφικές αυτές κινήσεις σας είχε ενημερώσει το ThrakiSportS από τις αρχές του τρέχοντος μήνα (δείτε το σχετικό ρεπορτάζ με ένα κλικ ΕΔΩ), αλλά όπως είχε αναφερθεί είχε μπει προσωρινό φρένο από τον Υφυπουργό Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά.

Παρόλα τις δυσκολίες όσον αφορά τις έναρξη του πρωταθλήματος (αν αυτή οριστεί για φέτος) και παρά τις συνέπειες που σίγουρα θα επιφέρει, η ομάδα των Σαπών δείχνει τη δυναμική της· θέλοντας να δημιουργήσει όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικό ρόστερ με την επάνεναρξη.