«Επιστρέψαμε στο παιχνίδι για την άνοδο, άδικα βρισκόμαστε στη Β’ Εθνική» ανέφερε ο MVP Τάσος Παπάζολγου

Ο αρχηγός του ΑΟΞ Τάσος Παπάζολγου ήταν ο κορυφαίος του ντέρμπι με τον Λεβαδειακό, όπως ψήφισε ο κόσμος στην επίσημη σελίδα της ομάδας, ενώ μετά το τέλος του παιχνιδιού παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της ομάδας.

Συγκεκριμένα τόνισε πως ήταν ένα παιχνίδι μέσα στο «σπίτι» μας που έπρεπε να το κερδίσουμε, ενώ ανέφερε πως με τα τελευταία θετικά αποτελέσματα η ομάδα επέστρεψε στο κυνήγι της ανόδου.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ήταν μια μεγάλη νίκη. Παίζαμε μέσα στο σπίτι μας. Έπρεπε να έρθει αυτή η νίκη και τα καταφέραμε. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Δείχνουμε ότι είμαστε μια πολύ δυνατή ομάδα. Έχουμε βρει τα πατήματά μας και ευελπιστώ να συνεχίσουμε έτσι ώστε να επιστρέψει η ομάδα εκεί που ανήκει, δηλαδή στην Α’ Εθνική», ενώ επιπλέον πρόσθεσε: «Είμασταν αρκετά πίσω, όμως καταφέραμε και να κερδίσουμε τα τελευταία παιχνίδια και έτσι ξαναείμαστε στο παιχνίδι για την άνοδο. Η Ξάνθη είναι μεγάλη ομάδα. Όλοι έχουμε καταλάβει που βρισκόμαστε και πιστεύω να πάνε τα πράγμαμα καλά ώστε να επιστρέψουμε στην Α’ Εθνική.»

Σε ερώτηση για το που αφιερώνει την νίκη απάντησε: «Αφιερώνουμε τη νίκη σε όλο τον κόσμο της Ξάνθης που είναι δίπλα μας, καθώς και στους ανθρώπους της ομάδας, στο σταφ και στους ανθρώπους που τρέχουν την ομάδα, γιατί είναι καταπληκτικοί και μας προσφέρουν τα πάντα. Είναι μια ομάδα που άδικα βρίσκεται στην Β’ Εθνική.»