Διαδικτυακή συνάντηση Στεφανίδη και Κουτσογιάννη με τις υποδομές της Ασπίδας Ξάνθης

Η Ασπίδα Ξάνθης πραγματοποίησε διαδικτυακή συνομιλία των αθλητών των υποδομών του συλλόγου, με τον προπονητή και τον αρχηγό της ανδρικής ομάδας.

Σε μια προσπάθεια να κρατηθεί, όσο έιναι δυνατόν, το ενδιαφέρον των μικρότερων αθλητών για το μπάσκετ, οι πιο έμπειροι άκουσαν με προσοχή και απάντησαν στις ερωτήσεις των παιδιών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ασπίδας:

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ & Ο ΤΟΛΗΣ ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΤΗΣ ΑΣΠΙΔΑΣ ΞΑΝΘΗΣ
Το Σάββατο 13 Μαρτίου 2021 πραγματοποιήθηκε για μια ακόμα φορά, η διαδικτυακή συνάντηση των παιδιών των τμημάτων υποδομής της Ασπίδας Ξάνθης με τους προπονητές τους, σε μια προσπάθεια να διατηρηθεί ζωντανό το ενδιαφέρον των παιδιών για το μπάσκετ και να τονωθεί η πεσμένη, λόγω της διακοπής των αθλητικών δραστηριοτήτων, ψυχολογία τους.
Αυτή τη φορά στη διαδικτυακή μας συνάντηση, οι καλεσμένοι μας ήταν μέσα από την οικογένεια της Ασπίδας. Συγκεκριμένα ο προπονητής της ανδρικής μας ομάδας, Γιάννης Στεφανίδης, και ο αρχηγός της ανδρικής μας ομάδας, Απόστολος Κουτσογιάννης. Προερχόμενοι και οι δύο από τις ακαδημίες της ομάδας μας, είχαν την ευκαιρία να μοιραστούν με τα παιδιά τη μπασκετική τους διαδρομή βήμα – βήμα και να επισημάνουν στους νεαρούς μας παίκτες τις όποιες δυσκολίες συνάντησαν στην καριέρα τους, αλλά και πως τις αντιμετώπισαν.
Και οι δυο τους αποτελούν ζωντανά παραδείγματα της μεθοδικής και συστηματικής δουλειάς που γίνεται στις ακαδημίες του συλλόγου μας και η καλαθοσφαιρική τους διαδρομή από τις υποδομές της Ασπίδας, μέχρι τη συμμετοχή τους στην Α2 Εθνική κατηγορία με τον Α.Σ. Ξάνθη, αλλά και το “ταξίδι” τους εκτός Ξάνθης σε ομάδες όπως ο Αρκαδικός, ο Γ.Σ. Ελευθερούπολης και ο ΓΑΣ Κομοτηνή, παρουσιάστηκε από τους ίδιους στους νεαρούς μας αθλητές μέσα από τις ιστορίες που τους αφηγήθηκαν.
Η διαδικτυακή αυτή συνάντηση τελείωσε με τους νεαρούς μας αθλητές να ευχαριστούν τον Γιάννη Στεφανίδη και τον Απόστολο Κουτσογιάννη για τις πολύτιμες συμβουλές τους και με την ευχή να συναντηθούν και πάλι όσο το δυνατόν πιο σύντομα, αυτή τη φορά από κοντά, στο παλατάκι του Ευμοίρου!

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, γένι και κείμενο