Super League 2: Ο Χουσεϊν Μουμίν 300ος παίκτης στο πρωταθλημα

Περισσότεροι από 300 παίκτες έχουν χρησιμοποιηθεί πλέον στο πρωτάθλημα της SL2, με τον 300ό να είναι ο Κομοτηναίος Χουσεΐν Μουμίν στον αγώνα του Ιωνικού με τα Τρίκαλα.

Ο πρώην παίχτης του Πανθρακικού αγωνίστηκε για 66′ στα Τρίκαλα, κάνοντας με αυτόν τον τρόπο ντεμπούτο με τη φανέλα της ομάδας της Νίκαιας. Παράλληλα, αποτελεί και τον 300ο ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στο φετινό πρωταθλήμα της SL2, όπως αναφέρει η διοργανώτρια.

«Μέχρι το περασμένο Σάββατο οι 12 ομάδες του πρωταθλήματος της Super League 2 είχαν χρησιμοποιήσει συνολικά 298 παίκτες. Το μεσημέρι του Σαββάτου όμως, έκαναν ντεμπούτο τρεις παίκτες στο πρωτάθλημα. Συγκεκριμένα ο Χουάντερσον κάτω από τα δοκάρια της ΑΕ Καραϊσκάκης, ο Χουσείν Μουμίν στη σύνθεση του Ιωνικού, λίγες μέρες μετά την απόκτησή του, και ο Άγγελος Καρατάσιος στην άμυνα του Διαγόρα.

Με τη σέντρα των αγώνων λοιπόν, ο αριθμός των ποδοσφαιριστών με συμμετοχή στην κατηγορία έφτασαν τους 301. Και με τη συμμετοχή αργότερα του Μάρκου Ντούνη και του Αργύρη Μπρέμπου, ο αριθμός των παικτών που έχουν παίξει είναι πλέον 303», επισημαίνει στην επίσημη ιστοσελίδα της η διργανώτρια αρχή της Super League 2 – Football League.