Super League 2: Μια μέρα λιγότερη ξεκούραση για την Ξάνθη σε σχέση με Λεβαδειακό

Μια μέρα λιγότερη προετοιμασίας για την αναμέτρηση – ντέρμπι με τον Λεβαδειακό έχει η Ξάνθη σε σχέση με τον αντίπαλό της.

Ο αγώνας διεξάγεται ως γνωστόν το μεσημέρι της Τετάρτης, ωστόσο ενόψει αυτού ο ΑΟΞ είχε μόλις δυο μέρες προετοιμασίας. Την Κυριακή έπαιξε στην Δράμα με την Δόξα, Καθαρά Δευτέρα έκανε ουσιαστικά αποθεραπεία, την Τρίτη μια όλη κι όλη προπόνηση και Τετάρτη ο αγώνας.

Σε αντίθεση με την Ξάνθη, ο Λεβαδειακός έρχεται σχετικά ξεκούραστος. Το δικό του παιχνίδι με τον Εργοτέλη διεξήχθη το Σάββατο, άρα έχει μια ημέρα παραπάνω προετοιμασίας. Κυρίως όμως, όλη την προηγούμενη εβδομάδα είχε την δυνατότητα να ξεκουραστεί αφού δεν είχε αγωνιστική δράση.

Αυτό βέβαια σε αντίθεση με την Ξάνθη και την Δόξα Δράμας, που είχαν την περασμένη Τετάρτη το μεταξύ τους εξ αναβολής παιχνίδι. Αντί ωστόσο να οριστεί και το παιχνίδι της Δράμας για Σάββατο, πήγε Κυριακή χωρίς εμφανή λόγο, ειδικά από την στιγμή που δεν επιλέχθηκε από την ΕΡΤ3 για τηλεοπτική μετάδοση.

Αν το ματς Δόξας Δράμας – ΑΟΞ διεξαγόταν Σάββατο, αμφότερες οι δυο ομάδες θα πήγαιναν σε αυτό το ματς και πάλι με ίδιο αριθμό ξεκούρασης και προετοιμασίας. Αντί για να έχουν τρεις μέρες, θα είχαν δύο. Τώρα τους δόθηκαν τρεις μέρες για το μεταξύ τους παιχνίδι χωρίς λόγω, αλλά έχουν μειονέκτημα για την προσεχή αγωνιστική.

Ευσι λοιπόν η Ξάνθη θα αντιμετωπίσει τον Λεβαδειακό έχοντας μια μέρα ξεκούρασης λιγότερη σε σχέση με τον αντίπαλό της ενώ το ίδιο ισχύει και για την Δόξα Δράμας που θα υποδεχθεί τα Τρίκαλα, τα οποία επίσης αγωνίστηκαν το Σάββατο.