Μουντιάλ 2022: Ανακοινώθηκαν οι κλήσεις Φαν’τ Σχιπ! Επιβεβαίωση για Μάνταλο, Σιώπη, Σβάρνα

Ανακοινώθηκαν οι επιλογές του Τζον Φαν’τ Σχιπ για τα πρώτα δύο παιχνιδια της Εθνικης Ανδρων για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2022 του Κατάρ.

Σε αυτές, όπως έχει γράψει το ThrakiSportS, περιλαμβάνονται ο Κομοτηναίος αρχηγός της ΑΕΚ Πέτρος Μάνταλος, ο Εβρίτης μέσος της Αλάνιασπορ Μανώλης Σιώπης, αλλά και ο πρώην του ΑΟΞ Στράτος Σβάρνας. Απουσιάζουν οι Μανωλάς και Παπασταθόπουλος, όπως επίσης είχε γραφτεί.

Οι κλήσεις αφορούν τον αγώνα με την Ισπανία την άλλη Πέμπτη, εκείνον με την Γεωργία αλλά και ενδιαμέσως το φιλικό με την Ονδούρα. Αναλυτικά:

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "ΕΟΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΑΝΔΡΩΝ ΒΛΑΧΟΔΗΜΟΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΜΑΥΡΙΑΣ ΧΑΡΗΣ ΤΖΑΒΕΛΛΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΙΩΠΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΜΙΚΑΣ ΚΩΣΤΑΣ ZEKA ΚΑΡΛΟΣ ΔΙΟΥΔΗΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ ΣΒΑΡΝΑΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΠΑΚΑΣΕΤΑΣ ΤΑΣΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΛΗΜΝΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΣΟΥΡΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΝΤΑΛΟΣ ΠΕΤΡΟΣ ΤΖΟΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΕΛΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΑΤΖΗΔΙΑΚΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΠΙΝΟ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΜΑΥΡΟΠΑΝΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΔΟΥΒΙΚΑΣ ΤΑΣΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ Προπονητής: Τζον Φαν'τ Σχιπ Ισπανία- Ελλάδα EQ Μαρ ΓΡΑΝΑΔΑ Ελλάδα Ονδούρα ΦΙΛΙΚΟ 28 Μαρ ΤΟΥΜΠΑ Ελλάδα Γεωργία ΤΟΥΜΠΑ EQ 31 Μαρ"

#pgnews

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ