Super League 2: Ανέβηκε 2ος ο Τάτος με τα μισά γκολ του πρωτοπόρου Κάστρο! Ο πίνακας των σκόρερς μετά την 14η αγωνιστική

Ο πρώην επιθετικός του ΑΟΞ Ματίας Κάστρο σκόραρε το νικητήριο γκολ στις καθυστερήσεις για τον Ιωνικό στο παιχνίδι μέσα στα Τρίκαλα και έτσι έφτασε στα 8 γκολ. Παραμένει ως πρώτος στον πίνακα των σκόρερς έχοντας διαφορά 4 γκολ από την δεύτερη θέση.

Με τα 2 γκολ που πέτυχε ο Τάτος της Ξάνθης ανέβηκε στην 2η θέση του πίνακα. Επίσης ο Δημούτσος σκόραρε για πρώτη φορά με τη φανέλα του ΑΟΞ. Ο Κόστα του ΟΦ Ιεράπετρας με το νικητήριο γκολ που σημείωσε έφτασε στα δύο.

Οι Μπιανκόνι του Λεβαδειακού και Διαμαντόπουλος των Χανίων σκόραραν το 4ο γκολ τους δίνοντας ταυτόχρονα τους τρεις πολύτιμους βαθμούς της νίκης για την ομάδα τους.

Οι Ρόλε και Μάναλης του Ιωνικού σκόραραν με τον πρώτο να φτάνει στα 3 και για τον δεύτερο να είναι το πρώτο του γκολ. Ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ και νυν του Απόλλωνα Λάρισας Στέφανος Αθανασιάδης σκόραρε για 2η φορά φέτος και με το γκολ του αυτό η ομάδα πήρε την πολύτιμη νίκη ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Οι Ριζογιάννης και Σκόνδρας των Τρικάλων πέτυχαν το 2ο γκολ τους αλλά η ομάδα τους δεν πήρε έστω και τον βαθμό της ισοπαλίας.

Αναλυτικά ο πίνακας των σκόρερς έχει ως εξής:

Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΩΝ ΣΚΟΡΕΡΣ
8 ΓΚΟΛ: Κάστρο (Ιωνικός)
4 ΓΚΟΛ: Τάτος (ΑΟ Ξάνθη), Μπιανκόνι (Λεβαδειακός), Διαμαντόπουλος (Χανιά), Γκίνη (ΟΦ Ιεράπετρας), Τσέλιος (Εργοτέλης)
3 ΓΚΟΛ: Ρόλε, Πλατέλλας (Ιωνικός), Μπαστακός (Διαγόρας Ρόδου), Κόνραντ, Μανουσάκης, Πατρινός, Μπουρσέλης (Εργοτέλης), Αραβίδης, Μπάτροβιτς (Παναχαϊκή), Τζιώρας (Λεβαδειακός)
2 ΓΚΟΛ: Καπνίδης (ΑΟ Ξάνθη), Αθανασιάδης (Απόλλων Λάρισας), Κόστα, Κούστα (ΟΦ Ιεράπετρας), Δούμτσιος, Λόβριτς (Διαγόρας Ρόδου), Βασιλογιαννης (Χανιά), Αμπούν Ομάρ (Ιωνικός), Μενσά, Αγγελόπουλος (Δόξα Δράμας), Πατρινός, Μπουτσάκης (Εργοτέλης), Νίλι (Λεβαδειακός), Ριζογιάννης, Σκόνδρας, Ευθυμίου, Σταματής (ΑΟ Τρίκαλα), Μαραθωνίτης (ΑΕ Καραϊσκάκης), Κουσκουνάς, Γιούσης (Παναχαϊκή)
1 ΓΚΟΛ: Δημούτσος, Σχρόιγεν, Γκαρσία, Σιατραβάνης, Μπριλάντε, Θυμιάνης, Έμπερτ (ΑΟ Ξάνθη), Μεχία, Δημόπουλος, Νίκας, Μυτίδης, Μύγας, Λιάγκας, Πολέτο (Λεβαδειακός), Κονέ, Σμυρλής, Αλάεθ, Ντορίβα, Γεωργίου, Κοντοχρήστος (Διαγόρας Ρόδου), Ζόγκ, Σουλιώτης, Αλμπάνης (ΑΟ Τρίκαλα), Χιντζίδης, Βογιατζής, Μπαράτα, Λεμονής (ΟΦ Ιεράπετρας), Γιαννιώτης, Δεινόπαπας (ΑΕ Καραϊσκάκης), Μπαρμπίγια (Χανιά), Ανάκογλου, Κόκκας, (Παναχαϊκή), Μάναλης, Νιασσέ (Ιωνικός), Άντερσον, Μαυριάς, Βάντερσον (Δόξα Δράμας), Ομπράντοβιτς, Μπάμπης, Μπαστιάνος (Απόλλων Λάρισας)
ΑΥΤΟΓΚΟΛ: Θυμιάνης (ΑΟ Ξάνθη), Σουλιώτης (ΑΟ Τρίκαλα)