Volley League: Στα χνάρια των επτά θρακιώτικων ομάδων σε Pre League και Α2 οδηγούνται οι γυναίκες

Την ίδια μοίρα με τα πρωταθλήματα των Pre League Ανδρών και Γυναικών αλλά και αυτών των Α2 Ανδρών και Γυναικών φαίνεται ότι θα έχει η Volley League Γυναικών.

Με την προ εβδομάδων αυστηροποίηση των μέτρων κατά του COVID19 πάρθηκε η απόφαση αρκετά από τα ημιεπαγγελματικά πρωταθλήματα να αναστείλουν προπονήσεις και αγώνες παρότι κάποια είχαν προλάβει να ξεκινήσουν, ανάμεσα σε αυτά και η Volley League Γυναικών.

Με τις ημέρες να φεύγουν και τις ομάδες να έχουν επιστρέψει μόνο στις προπονήσεις, φαίνεται ότι έχει παρθεί απόφαση από την ΕΟΠΕ και τις ομάδες έτσι ώστε να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα, χωρίς πρωταθλητή, όπως έγινε και στις μικρότερες κατηγορίες που συμμετείχαν οι Θρακιώτικες ομάδες, με τα περιθώρια να στενεύουν εξαιτίας του χρονικού ορίου που υπάρχει καθώς οι Εθνικές Ομάδες αγωνίζονται για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στις αρχές Μάϊου.

Να θυμίσουμε ότι οι 7 Θρακιώτικες ομάδες που θα αγωνίζονταν στις μικρότερες κατηγορίες είναι η ΑΕ Κομοτηνής και ο Άθλος Ορεστιάδας (Pre League), Εθνικός Αλεξανδρούπολης, Ερμογένης Ξάνθης, Έβρος Σουφλίου (Α2 Ανδρών), Νίκη Αλεξανδρούπολης και Φοίνικας Αλεξανδρούπολης (Α2 Γυναικών). Για όλες αυτές επισήμως έχει ξεκαθαρίσει ότι η χρονιά έχει χαθεί.

Εκεί λοιπόν οδηγείται και η Volley League Γυναικών. Μάλιστα, από το ρεπορτάζ προκύπτει η ιδέα δημιουργίας ενός Λίγκ Καπ σε αγώνες “φούσκα” με όσες ομάδες θελήσουν να πάρουν μέρος έτσι ώστε να μην χαθεί τελείως η χρονιά και να δοθεί κάποιο τρόπαιο, πρόταση η οποία ακούστηκε και για την Pre League Ανδρών.