Λαμβάνουν πιστοποίηση στο VAR δύο θρακιώτες βοηθοί

H KEΔ διοργανώνει την ερχόμενη εβδομάδα (18-19/3) σεμινάριο πιστοποίησης VAR για διαιτητές και βοηθούς της Super League 1.

Εκτός από το σεμινάριο που θα πραγματοποιηθεί την προσεχή εβδομάδα ενόψει της έναρξης των πλέι οφ-άουτ, θα γίνει και εκείνο της πιστοποίησης πάνω στο Video Assistant Referee για διαιτητές και βοηθούς που δεν την είχαν λάβει. Το σεμινάριο θα λάβει χώρα στις 18 και 19 Μαρτίου στις εγκαταστάσεις του VAR στο Μαρούσι από τις 8.30 μέχρι τις 19.00.

Η ΚΕΔ είχε αρχικά προγραμματίσει το σεμινάριο για τους μη πιστοποιημένους διαιτητής της Super League 1, το διάστημα 1-4/2 αλλά προχώρησε στην αναβολή του λόγω των περιοριστικών μέτρων για τον κορονοϊο.

Ανάμεσα σε εκείνους που έχουν ενημερωθεί από την Επιτροπή Διαιτησίας να λάβουν μέρος στο σεμινάριο είναι οι βοηθοί Κούλα Χασάν της ΕΠΣ Ξάνθης και Σπύρος Βασιλόπουλος της ΕΠΣ Έβρου.

Πιο συγκεκριμένα, οι Καραντώνης, Μαλούτας, Βρέσκας, Τσαγκαράκης, Βάτσιος, Κουτσιαύτης, αλλά και οι Γρατσάνης, Τσακαλίδης, Περράκης που ανέβηκαν φέτος στη μεγάλη κατηγορία, έχουν ειδοποιηθεί από πλευράς διαιτητών να λάβουν μέρος στο σεμινάριο.

Από τους βοηθούς πρόκειται να πιστοποιηθούν οι Σινιοράκης, Καραγκιζόπουλος, Ι.Δημητριάδης, Κολοσιώνης, Κούλα Χασάν, Χατζηνάκος, Νατσιόπουλος, Ζήρδας, Κόλλιας, Κολοσιώνης, Τζιουβάρας, Στεφανής, Βασιλόπουλος, Δίπλαρης, Πάγκαλος και Κωνσταντόπουλος.