Υποψήφιος με Σακοράφα για το ΔΣ του ΣΕΓΑΣ ο Ξανθιώτης Γιώργος Συμεωνίδης

Πέρα από τους Κώστα Γκατσιούδη και Άγγελο Παυλακάκη που θα είναι υποψήφιοι για το νέο ΔΣ του ΣΕΓΑΣ με την Τασούλα Κελεσίδου, θρακιώτικη υποψηφιότητα ανακοίνωσε και η έτερη παράταξη της Σοφίας Σακοράφα.

Συγκεκριμένα, την υποψηφιότητά του για τις εκλογές της αρχαιότερης αθλητικής ομοσπονδίας ανακοίνωσε ο Γιώργος Συμεωνίδης, βέρος Ξανθιώτης, ο οποίος ασχολείται τα τελευταία χρόνια ως μέλος στο σωματείο ΟΦΚΑ Oδυσσέας.

Το ιστορικό σωματείο του Αγίου Δημητρίου στην Αθήνα πρότεινε τον Ξανθιώτη για να κατέβει ως υποψήφιος από την πλευρά του στις επικείμενες εκλογές.

Ο Γιώργος Συμεωνίδης είναι ηλεκτρολόγος μηχανικός στο επάγγελμα και εργάζεται ως υπάλληλος εδώ και πάνω από δυο δεκαετίες στην Βουλή των Ελλήνων, όπου έχει καταφέρει να δημιουργήσει φιλίες από όλα τα κόμματα.

Το σημαντικό είναι ότι η Θρακη έχει και τρίτο υποψήφιο στις επικείμενες εκλογές και δεδομένου ότι το ψηφοδέλτιο θα είναι ενιαίο, δηλαδή θα μπορεί κάποιος να ψηφίσει από όλες τις παρατάξεις, δίνεται η χρυσή ευκαιρία στα θρακιώτικα σωματεία να ψηφίσουν όλους τους θρακιώτες υποψηφίους και να δοθεί ισχυρή φωνή στην ακριτική περιοχή μας μέσα στο νέο ΔΣ του ΣΕΓΑΣ.

Την υποψηφιότητά του την ανακοίνωσε ο ίδιος ο Γιώργος Συμεωνίδης στο facebook την Παρασκευή με την εξής δήλωση:

ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ
Με χαρά ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου στον συνδυασμό ΑΚΑΣ με υποψήφια πρόεδρο την κ. Σοφία Σακοράφα στις αρχαιρεσίες του ΣΕΓΑΣ.
Τα τελευταία χρόνια, όντας μέλος του <<ΟΦΚΑ Οδυσσέας Αγ.Δημητρίου>> ενός από τα κορυφαία Σωματεία Στίβου της χώρας, βιώνω από κοντά το επιτυχημένο έργο της απερχόμενης διοίκησης των κ.κ. Σεβαστή και Παναγόπουλου.
Οι αντίξοες συνθήκες, ο αήθης πόλεμος, τα ψευτοδιλήμματα και οι διαρκείς μεταλλάξεις της στάσης της πολιτικής απέναντι στον ερασιτεχνικό αθλητισμό, δεν πρόκειται να σταθούν εμπόδια σε αυτήν την πορεία.
Οφείλουμε να ενεργοποιήσουμε τα υγιή κύτταρα του αθλητισμού, τους Αθλητές, τους Προπονητές, τα Σωματεία σ’ όλη την Ελλάδα και ν’ αποδείξουμε πως δεν είμαστε καταδικασμένοι να οδηγηθούμε στην παρακμή και τον στραγγαλισμό.

Η ΑΚΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ!
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΕ ΑΡΧΕΣ,ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ!
ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ Σ’ΟΛΟΥΣ!
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ