Με Μάνο Γαβριηλίδη αντί Γιώργου Πανίδη η νέα ΕΕ της ΕΠΟ υπό τον Θοδωρή Ζαγοράκη

Στα πρόσωπα που θα θέσουν υποψηφιότητα για τις 11 θέσεις των μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ στις εκλογές της 27ης Μαρτίου αναφέρεται δημοσίευμα της Live Sport.

Σύμφωνα με αυτό, ανάμεσα στους υποψηφίους θα είναι ο Μάνος Γαβριηλίδης της ΕΠΣ Θράκης ενώ αντίθετα δεν θα είναι ο Γιώργος Πανίδης της ΕΠΣ Ξάνθης, μέλος της απερχόμενης ΕΕ της ΕΠΟ.

Επίσης, πάντα σύμφωνα με το δημοσίευμα, παραμένουν αρκετά από τα νυν ονόματα όπως ο Γιώργος Χατζησαρόγλου της ΕΠΣ Δράμας αλλά και οι Αντωνίου, Δημητρίου, Κουπτσίδης και Παπαχρήστος.

Συγεκριμένα, με την σειρά που αναφέρονται, νέα μέλη της ΕΕ θα είναι οι Στ. Αντωνίου. Γ. Χατζησαρόγλου, Δ. Μπουχλαριώτης, Δ. Κουπτσίδης, Μ. Γαβριηλίδης, Π. Δημητρίου, Τ. Παπαχρήστος, Αγγ. Δανιήλ, Κλ. Τζαφέρης, Κ. Φύτρας και Λ. Θωμαϊδης. Το δημοσίευμα καταλήγει υποστηρίζοντας ότι «ενδέχεται να υπάρξουν 1 -2 αλλαγές τns τελευταίας στιγμής».

Οι υπόλοιπες θέσεις της Εκτελεστικής Επιτροπής, συνολικά 17, θα καλυφθούν από τον πρόεδρό της (που κατά τα φαινόμενα θα είναι ο Ζαγοράκης) και από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο (εξοφίτσιο ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ είναι ο πρόεδρος της SL1 ενώ άλλες τρεις θέσεις δίνονται στις ομάδες της SL1 και μία στον πρόεδρο της SL2-FL).

Η διορία για υποβολή υποψηφιοτήτων για τη θέση του προέδρου και των μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής λήγει την προσεχή Τρίτη 16/3, ενώ στις 21/3 θα γίνει η ανακήρυξη των υποψηφίων από την εκλογική επιτροπή.