Deal… ζωής για τον Πέτρο Μάνταλο εφόσον κάνει πράξη τις σκέψεις του ο Δημήτρης Μελισσανίδης

Το ενδεχόμενο να επεκτείνουν περαιτέρω τη συνεργασία τους με τον διεθνή Κομοτηναίο μεσοεπιθετικό και πρώην παίκτη του ΑΟΞ Πέτρο Μάνταλο εξετάζουν σοβαρά οι άνθρωποι της ΑΕΚ. Οι σκέψεις για το μέλλον και οι «σειρήνες» από το εξωτερικό.

Όπως αναφέρει η «Real News», o Δημήτρης Μελισσανίδης και οι συνεργάτες του σκέφτονται σοβαρά να προτείνουν επέκταση συμβολαίου στον αρχηγό της ΑΕΚ και να του προσφέρουν ένα deal… ζωής.

Παρά τις φήμες και τις… φωνές που έχουν ακουστεί κατά καιρούς, ο Μάνταλος αποτελεί ένα μεγάλο περιουσιακό στοιχείο για την «Ένωση» και το δημοσίευμα αναφέρει πως οι διοικούντες την ΠΑΕ έχουν κατα νου να διατηρήσουν τον Μάνταλο στο ρόστερ της ομάδας και μετά το 2022, όταν και λήγει η τωρινή συνεργασία των δύο πλευρών. Αυτό τοποθετείται και στην ζωή μετά το τέλος της καριέρας του, αφού υπάρχει σκέψη να αξιοποιηθεί και σε άλλο πόστο μελλοντικά.

Επίσης αναφέρεται πως υπάρχουν σταθερά «σειρήνες» από ομάδες της Αραβίας και της Τουρκίας, όμως ο έμπειρος χαφ δηλώνει αφοσιωμένος στην ΑΕΚ και επιθυμεί να μπει στο νέο γήπεδο ως αρχηγός του συλλόγου.