«Ανέκδοτο να αναδειχθούν οι πρωταθλητές των ΕΠΣ με κλήρωση» λέει ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ

Κατηγορηματικά αντίθετος στο σενάριο να αναδειχθούν οι πρωταθλητές των ΕΠΣ με κλήρωση και να ανέβουν με αυτόν τον τρόπο στην Γ’ Εθνική δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ Στέργιος Αντωνίου.

Σε ερώτημα της mikriliga για το σενάριο που θέλει ομάδες του τοπικού να προβιβάζονται με κλήρωση που θα γίνει από τις Ενώσεις και αν ισχύει κάτι τέτοιο, απάντησε:

«Είναι ανέκδοτο αυτό! Δε μπορούμε να συζητάμε για πρωτάθλημα με κλήρωση, αυτά γίνονται μέσα στο γήπεδο. Με λιγότερα παιχνίδια ναι, να το δεχτώ. Αλλά όχι με κλήρωση!
Για εμένα είναι μια ευκαιρία να διορθώσουμε κάτι που έχει εξελιχθεί άσχημα. Αν κάνουν αναδιάρθρωση οι παραπάνω κατηγορίες, θα κάνουμε κι εμείς, που έπρεπε να είχαμε κάνει προ πολλού».

Υπενθυμίζεται ότι λίγες μέρες πριν ο Παναγιώτης Διακοφώτης, επίσης μέλος της ΕΕ της ΕΠΟ, είχε αναφέρει για το ίδιο θέμα της ανάδειξης πρωταθλητών των ΕΠΣ:

«Όταν έρθει η ώρα για ανάδειξη πρωταθλητή στην ΕΠΣ, λογικά θα υπάρξει μια εισήγηση από την ΕΠΟ, είτε με κλήρωση, είτε με κάποιο τρόπο να προκύψει πρωταθλήτρια ομάδα. Όλα δείχνουν ότι δεν θα δοθεί το «πράσινο» φως στα τοπικά πρωταθλήματα να συνεχιστούν. Οι Ενώσεις θα πρέπει να βρουν τον πρωταθλητή, που θα θέλει να αγωνιστεί στη Γ’ Εθνική. Κάποιες ομάδες έχουν επενδύσει για την άνοδο. Αν ενδιαφέρον υπάρχει από περισσότερες ομάδες, ίσως γίνει κάποιο μπαράζ ή κλήρωση».