Υποψήφιος με Γιαννόπουλο για το ΔΣ της ΚΟΕ ο αντιπρόεδρος της Ναυταθλητικής Ένωσης Ροδόπης Γιώργος Μαρέτης

Δεύτερη θρακιώτικη υποψηφιότητα για το διοικητικό συμβούλιο της Κολυμβητικής Ένωσης Ελλάδος έγινε γνωστή την Παρασκευή.

Μετά την Εβρίτισσα Χριστίνα Ρουσσίδου, μέλος του απερχόμενου ΔΣ που θα είναι υποψήφια με τον Σπύρο Γιαννιώτη, έγινε γνωστό ότι στις εκλογες κατέρχεται και ο Γιώργος Μαρέτης.

Ο Μαρέτης είναι αντιπρόεδρος της Ναυταθλητικής Ένωσης Ροδόπης και μέλος της Περιφερειακής Επιτροπής Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας.

Κατέρχεται ως υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο του ολυμπιονίκη του πόλο Κυριάκου Γιαννόπουλου «Κολυμπάμε Μαζί», που θα αποτελέσει το αντίπαλον δέος της υποψηφιότητας του Σπύρου Γιαννιώτη τον οποίο φέρεται να στηρίζει η απερχόμενη διοίκηση Διαθερόπουλου.

Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα και κείμενο που λέει "Κολυμπάμε Μαζί @ΚΟΛΥΜΠΑΜΕ MAZI 13 λεπτά #κολυμπαμεμαζι Και με τους συναδέλφους, υποψήφιους για την Εξελεγκτική Επιτροπή: Χρήστο Μαλάμη (Πρόεδρο AO Πετρούπολης Ολυμπιάδα 96), Γιώργο Μαρέτη (Αντιπρόεδρο NE Ροδόπης), Βασίλη Παπαδημητρίου (Αντιπρόεδρο ΓΣ Νηρέα Λαμίας) και Πασχάλη Σταμούλη (μέλος Νηρέα AO Καρδίτσας). ΚΟΛΥΜΠΑΜΕ ΜΑΖΙ ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ γιά την Εξελεγκτική Επιτροπή Χρήστος ΜΑΛΑΜΗΣ του Σωτηρίου Πρόεδρος ΔΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΗΣ "ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ 96" Γιώργος ΜΑΡΕΤΗΣ του Απόστολου Αντιπρόεδρος ΔΣ, ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ Βασίλειος ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ του Νικολάου Αντιπρόεδρος ΔΣ, ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΗΡΕΑ ΛΑΜΙΑΣ Πασχάλης ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ TOU Ανδρέα Μέλος, ΝΗΡΕΑ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ"