Αποχωρεί από το ψηφοδέλτιο αλλά στηρίζει Καραμπέτσο ο Βουρδόλης

Με την ανακοίνωση του Ειρήναρχου Κεμανετζή για υποψήφιο με την παράταξη του Γεώργιου Καραμπέτσου στις εκλογές της ΕΟΠΕ, εύλογα ήταν τα ερωτήματα για την υποψηφιότητα του Θεόδωρου Βουρδόλη.

Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού όπως ανέφερε δεν θα είναι πλέον υποψήφιος με την παράταξη του Γεώργιου Καραμπέτσου λόγω ενός κολλήματος που προέκυψε με τις διαδικασίες.

Παρ΄ όλα αυτά το μέλος του ΔΣ του Φοίνικα Αλεξανδρούπολης στηρίζει έμπρακτα τον Γεώργιο Καραμπέτσο για την επανεκλογή του στην ΕΟΠΕ αλλά και εφόσον εκλεγεί θα του παρέχει την βοήθεια του σε όλα τα ζητήματα.

Αναλυτικά η δήλωση του Θεόδωρου Βουρδόλη:

Πριν λίγες ημέρες ανακοίνωσα την υποψηφιότητα μου για τις εκλογές της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαιρισης. Δυστυχώς όμως ένα κόλλημα σχετιζόμενο με την διαδικασία δεν μου επιτρέπει να συμμετέχω στην παραπάνω διαδικασία. Έτσι λοιπόν συνεχίζω να υποστηρίζω την υποψηφιότητα του Γιώργου Καραμπέτσου αλλά και του υποψήφιου από την περιφέρεια μας χωρίς να αλλάξει τίποτα αλλά απεναντίας θα βρίσκομαι συνεχώς δίπλα τους ώστε να συνεχίσουν απρόσκοπτα το πολύ σημαντικό τους έργο από την πρώτη θητεία. Δηλώνω παρόν όπου μπορώ να βοηθήσω και πάντα ενεργός στον χώρο όπως έκανα και συνεχίζω να κάνω εως και σήμερα μέσα από τα συλλογικά όργανα της Ε.Σ.ΠΕ.ΘΡΑΚΗΣ – ΑΝ. ΜΑΚ.