Αναβαθμίζονται οι αθλητικές εγκαταστάσεις άμμου στο «Χάραμα» της Αλεξανδρούπολης

Παρότι η οικονομία της χώρας πλήττεται από την πανδημία του COVID19 και ειδικότερα του τουρισμού αλλά και ο χώρος του αθλητισμού, φαίνεται ότι αρκετοί επιχειρηματίες παραμένουν ενεργοί και δημιουργούν νέους αθλητικούς χώρους.

Μια τέτοια επένδυση έχει προχωρήσει τον τελευταίο καιρό στην Αλεξανδρούπολη και στον Beach Bar “ΧΑΡΑΜΑ”, όπου παρότι υπάρχουν γήπεδα beach volley, soccer και τένις , πλέον αυτές οι εγκαταστάσεις θα αναβαθμιστούν και θα πάρουν μορφή ενός υψηλού επιπέδου αθλητικού κέντρου αθλημάτων που παίζονται στην άμμο.

Όλες οι εργασίες γίνονται σε συνεργασία της ιδιοκτησίας του Beach Bar “XΑΡΑΜΑ” και του προπονητή της ΑΕ Κομοτηνής και του beach volley, Ηλία Κρεούζη.

Στις εγκαταστάσεις θα δημιουργηθούν δύο γήπεδα υψηλών προδιαγραφών, τα οποία σύμφωνα με πληροφορίες σκοπός είναι να λειτουργούν όλο τον χρόνο για προπονήσεις επαγγελματιών και ερασιτεχνών ατομικά, για την εκμάθηση σειράς μαθημάτων beach volley, για την φιλοξενία τουρνουά και ενοικίαση γηπέδωνγια προσωπική χρήση από αθλητές, τόσο τον χειμώνα όσο και το καλοκαίρι, σε beach volley, soccer και τένις.

Τέλος, σκοπός των ανθρώπων πίσω από την αναβάθμιση αυτού του πρότζεκτ είναι και η φιλοξενία μεγάλων διοργανώσεων της χώρας μας, ενώ σκοπός είναι και η δημιουργία πρωταθλήματος beach volley όλο τον χρόνο με όσες ομάδες συμμετέχουν και γενικότερα αρκετές διοργανώσεις υψηλού επιπέδου. Αναλόγως της πορείας του COVID19, στόχος των ιθυνόντων είναι το πρώτο σερβίς να γίνει στις αρχές Μάϊου.