Ντύθηκαν στα λευκά πολλές περιοχές του Νομού Έβρου

Χιονίζει εδώ και λίγη ώρα όχι μόνο στα ορεινά χωριά του δήμου Σουφλίου, αλλά και σε αρκετές περιοχές με μικρότερο υψόμετρο στην περιοχή του Διδυμοτείχου.

Σε Σιδηρώ, Γιαννούλη, Μεγάλο Δέρειο, Ρούσσα, όπως συχνά συμβαίνει κάθε φορά που έρχονται χιόνια στο νομό Έβρου, το έχει στρώσει για τα καλά.

Αυτό όμως συμβαίνει και στο Παλιούρι Διδυμοτείχου, όπου όπως βλέπετε στα ΒΙΝΤΕΟ του Evros-news.gr μόλις πριν ελάχιστα λεπτά, το έχει.. στρώσει όχι μόνο στις στέγες αλλά και στον δρόμο.

Χιονίζει και μάλιστα σε κάποιες περιοχές αρκετά και στον δήμο Ορεστιάδας εδώ και λίγη ώρα, αφού ο νομός Έβρου… ξύπνησε σήμερα ντυμένος στα λευκά. 

Όπως βλέπετε στο ΒΙΝΤΕΟ από τον κάθετο άξονα Ορεστιάδας-Ορμενίου όπου κινείται το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, το έχει στρώσει όχι μόνο στην εθνική οδό αλλά πολύ περισσότερο στα υπόλοιπα σημεία όπου δεν υπάρχει κάποια κίνηση.

Όπως ήδη έγραψε το Evros-news.gr, χιονίζει στα ορεινά χωριά του δήμου Σουφλίου, εκεί όπου βέβαια είναι από τα πρώτα μέρη του νομού Έβρου όταν χιονίζει. Μάλιστα όχι μόνο σε μεγάλο υψόμετρο, αλλά και στα χωριά που βρίσκονται πιο χαμηλά, όπως Μαυροκκλήσι, Κόρυμβο, επίσης το έχει στρώσει για τα καλά.

Πηγή: https://www.evros-news.gr/