Η άγνωστη «κόντρα» στις τάξεις του ΑΟΞ μεταξύ Τάτου και Μυστακίδη με αφορμή το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Αρη

Το κυριακάτικο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Άρη στο γήπεδο της Τούμπας προκάλεσε και μια… «κόντρα» μέσα στις τάξεις της οικογένειας του ΑΟΞ, ανάμεσα σε δυο πρώην παίκτες των δυο ομάδων.

Ο λόγος για τους Τάτο και Μυστακίδη που έχουν φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα του Αρη και του ΠΑΟΚ αντίστοιχα. Την αποκάλυψη έκανε ο Ανδρέας Τάτος μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis της Θεσσαλονίκης. Αναλυτικά είπε ο αρχηγός του ΑΟΞ:

«Είναι δύο μεγάλες ομάδες. Ο Άρης παίρνει αποτελέσματα και παίζει καλό ποδόσφαιρο ανά διαστήματα. Είδα το παιχνίδι με τον Μυστακίδη και είχαμε μία… κόντρα. Έτσι όπως εξελίχθηκε για τον Άρη είναι στενάχωρο που έχασε τη νίκη σε πέντε λεπτά. Από την άλλη είναι ένα ντέρμπι. Με τον βαθμό έμεινε ικανοποιημένος ο ΠΑΟΚ, έτσι όπως πήγε.

Ο Άρης αυτή την χρονιά είναι πολύ καλύτερος, γι’ αυτό και βρίσκεται ψηλά. Το αποδεικνύει σε κάθε παιχνίδι. Έχει έναν προπονητή που γνωρίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο καλά και έχει καλούς παίκτες, πολύ ποιοτικούς σε όλες τις γραμμές.

Είναι δύσκολη η μάχη της 2ης θέσης. Όποιος έχει βάθος και πιο πολλές λύσεις νομίζω θα την κατακτήσει. Δεν θα κρίνω εγώ τι είναι επιτυχημένο και τι όχι για κάθε ομάδα, αλλά αυτό που παρουσιάζει ο Άρης φέτος είναι ελκυστικό».