ΕΠΣ Θράκης: Υποψήφιος πρόεδρος και το 2022 ο Μάνος Γαβριηλίδης ώστε να ετοιμάσει «διάδοχη κατάσταση»

Σε αποκαλύψεις πέρα από την Γ’ Εθνική και για την ΕΠΣ Θράκης προέβη ο Μάνος Γαβριηλίδης στην συνέντευξη που παραχώρησε στην Πέλλα Τηλεόραση.

Συγκεκριμένα αποκάλυψε την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος και το 2022 για την προεδρία της ΕΠΣ Θράκης. Μάλιστα τόνισε ότι αυτό πρέπει να γίνει «ώστε να ετοιμάσουμε και την διάδοχη κατάσταση», αφήνοντας να εννοηθεί ότι πιθανότατα αυτή θα είναι η τελευταία του 4ετία.

Για το όριο ηλικίας στις Ομοσπονδίες ο Μάνος Γαβριηλίδης δήλωσε: «Είναι απαράδεκτο αυτό το μέτρο. Μπορείς να είσαι πλανητάρχης και όχι πρόεδρος στην ΕΠΟ».

Για την απερχόμενη διοίκηση της ΕΠΟ τόνισε: «Περίμενα περισσότερα. Ισως δεν επέτρεψαν την διοίκηση της ΕΠΟ, οι συνθήκες γιατί δεν είναι μόνο τι θέλεις, αλλά αν σ’ αφήνουν να το κάνεις».

Ειδικά για τον απερχόμενο πρόεδρο Βαγγέλη Γραμμένο ο Μάνος Γαβριηλίδης είπε: «Ο Γραμμένος είναι πολύ αγαπητός αλλά θα μπορούσε να είναι πιο δυναμικός». 

Τέλος, για τις εκλογές της ΕΠΣ Θράκης του 2022 ανέφερε: «Λέω για μια ακόμη τετραετία να είμαι υποψήφιος στις εκλογές της ΕΠΣ Θράκης, για να ετοιμάσουμε και την διάδοχη κατάσταση».