ΕΠΣ Θράκης: Ανακοίνωσε υποψηφιότητα κόντρα στον Μάνο Γαβριηλίδη ο Μιχάλης Κακουλίδης

Λίγες μόλις ώρες αφότου μέσα από το ThrakiSportS έγινε γνωστό ότι σε συνέντευξή του ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης Μάνος Γαβριηλίδης δήλωσε την πρόθεσή του να ειναι ξανά υποψήφιος πρόεδρος στις εκλογές του 2022, υπήρξε και η πρώτη αντίδραση από το «αντίπαλον δέος».

Ο Μιχάλης Κακουλίδης με ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα ανακοίνωσε ότι θα είναι και αυτός υποψήφιος πρόεδρος. Ετσι η ΕΠΣ Θράκης μπαίνει έναν χρόνο πριν τις εκλογές σε παρατεταμένη προεκλογική περίοδο.

Η δήλωση του Μιχάλη Κακουλίδη έχει ως εξής:

Αγαπητοί φίλοι..
Αγαπητοι αγωνιστές του ποδοσφαίρου!!
Ακούγοντας σήμερα την δήλωση του αιωνοβιου προέδρου της ΕΠΣ Θράκης Δαμιανού Γαβριηλίδη ότι θέλει να συνεχίσει το έργο του ως πρόεδρος και θέτει υποψηφιότητα για 6η τετραετία ως πρόεδρος στις εκλογές του 2022 δηλώνω ότι:

Μετά από 44 χρόνια στα γήπεδα και περνώντας από όλα τα πόστα προσφοράς στο ποδόσφαιρο, ως ποδοσφαιριστής στην αρχή, ως πτυχιούχος προπονητής Α κατηγορίας στην συνέχεια και ως πρόεδρος ομάδος τα τελευταία χρόνια και γνωρίζοντας όλα τα θέματα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου καθώς τα βίωσα και εξακολουθώ να τα βιώνω και βλέποντας την ολική καταστροφή του αθλήματος στον νομό Ροδόπης και έχοντας την απόλυτη συναίσθηση και ευθύνη απέναντι σε αυτό που αγαπάμε,ανακοινώνω ότι στις εκλογές που έρχονται θα θέσω τον εαυτό μου στην κρίση των παραγόντων που εκπροσωπούν τις όσες ομάδες έχουν απομείνει για το αξίωμα του ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ.
Η κατάσταση είναι οριακή και οι ευθύνες για την ανασύνταξη του ποδοσφαίρου πρέπει να περάσουν σε ανθρώπους του ποδοσφαίρου..
Σε λίγες μέρες σε συνέντευξή διαδυκτιακα θα αναλύσω τις προτάσεις και τις πρωτοβουλίες που πρέπει να γίνουν για την ανάπτυξη του αθλήματος!!